Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung Notes clipping menu

(Téma vytvořeno: 23-04-2024 06:40 PM)
646 Zobrazení
maoli
Voyager
Možnosti
Nevíte někdo, kde na S24 Ultra v Samsung Notes aktivovat zvýrazněnou nabídku ? Screenshot je z S21 5G.

image

0 Like
Přejít na řešení
maoli
Voyager
Možnosti
Vyzkoušeno, bez výsledku. Děkuji za Váš čas a snahu.
0 Like
owljacob
Troubleshooter
Možnosti
Co nějaká oprávnění... nebo "Appear on top"? Upřímně, je to vaření z vody, ale třeba to pomůže. 😅
0 Like
owljacob
Troubleshooter
Možnosti
"Clipping options" máte povolené?1713904188143.jpg
0 Like
owljacob
Troubleshooter
Možnosti
Zkuste to zakázat a znovu povolit (pokud to povolené máte).
owljacob
Troubleshooter
Možnosti
Když to vypnu, tak se mi uvedené nezobrazuje.
maoli
Voyager
Možnosti
Taky jsem zkusil. Bez jakéhokoliv efektu🤷
0 Like
owljacob
Troubleshooter
Možnosti
Tak to už mě fakt nic nenapadá. Snad jen, zda máte aktuální verzi (a není třeba dostupná nějaká aktualizace pro Samsung Notes/Samsung Internet). Omlouvám se, třeba někoho ještě něco napadne.
maoli
Voyager
Možnosti
Díky moc za snahu. Vyzkouším porovnat S21 nastavení s S24 side by side. Třeba z toho něco vypadne. Obě apky mám aktuální a stejně tak celý zbytek telefonu. Appear on top také. Oprávnění všechna. Bude to v něčem jiném.
0 Like
maoli
Voyager
Možnosti
Našel jsem alespoň workaround cestu. Označit kousek textu na webové stránce. V kontextovém menu zvolit Add to note. Do Notes se vloží oznaceny text a link s preview na stránku. Následně v Notes podržet prst na tom preview. V následném kontextovém menu zvolit Clip whole page.
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Zdravím.
Práve som to vyskúšal na svojej S24U a všetko funguje.
Skúste vymazať medzipamäť oboch aplikácií, vynútiť ich reštart, prípadne reštartovať telefón, prípadne Wipe cache telefónu.

Nejaký antivírus alebo blokovač reklám nepoužívate?