Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Čtečka otisku prstů

(Téma vytvořeno: 23-04-2024 04:58 PM)
1646 Zobrazení
Bafuna
Explorer
Možnosti
Zdárek všem. 
Po nalepení sklíčka na mobil s24+ (v O2, žádná Čína) přestala fungovat čtečka prstů. Nefunguje ani když jsem jí nastavila znova. Dost mě to sejří, mám na prst všechno co jde včetně potvrzování plateb. 
Jde to nějak nastavit, nebo mám sklo sundat a nalepit si radši v samsungu fólii? A je to s fólií už v pohodě? 
Díky a hezký den 🍀👋

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
iommu
Pioneer
Možnosti
Zkusil jste před novým zaregistrováním otisků nastavit zvýšenou dotykovou citlivosti? Já mám sklo od Spigenu na S24 a úplně bez problémů.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

15 Odpovědi
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Obecne..displejova ctecka se sklem nefunguje temer nikdy, at uz vam prodejce tvrdi cokoliv. S foliemi problem nebyva.
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Bafuna 

pokud nefungovala čtečka otisků prstu ihned co Vám nalepili sklo, tak bych to zkusil reklamovat. Prodejci by snad měli vědět, zda lepí sklo, které je kompatibilní se čtečkou otisků prstů (pokud Vám tedy nebylo oznámeno, že nalepením skla přestane čtečka fungovat). Osobně mám zkušenost jen se sklem PanzerGlass a asi patřím mezi výjimky, ale mě funguje čtečka otisků prstů výborně. Co se týče fólie, tam bych problém neviděl a asi bude jedno jakou nalepíte.

0 Like
dalebacek1982
Pioneer
Možnosti
Koupil jsem v rámci nějaký odměny od O2 za korunu sklo na S23U, a druhej den šlo dolů, protože to se prostě nedalo... Ještě tam byl na otisk takovej kruh a vypadalo to strašně. Plná cena by byla 599,-

Dal jsem tam fólii z Aliexpressu (4ks asi za 50 korun), otisky jdou jedna báseň, fólie není skoro vidět, neodlupuje se a je to pohoda.
0 Like
mrtvak
Pioneer
Možnosti
To, že to je z O2 ešte nemusí znamenať, že to nie je Čína. Mne funguje sklo Spigen EZ fit, stojí asi 25 eur, ale sú tam 2 ks.
Řešení
iommu
Pioneer
Možnosti
Zkusil jste před novým zaregistrováním otisků nastavit zvýšenou dotykovou citlivosti? Já mám sklo od Spigenu na S24 a úplně bez problémů.
Bafuna
Explorer
Možnosti
To se prosím dělá kde?
0 Like
OXO37
Troubleshooter
Možnosti
0 Like
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Dobrý den, sonická čtečka je kalibrována na určitou vzdálenost a tedy nalepením skla s určitou tloušťkou může dojít k jejímu znefunkčnění.

Osobně spíše u řady S24 doporučuji originální antireflexní fólii - u S24U je pak odrazivost trošku vyšší (než samotné antireflexní sklo), naopak u S24/S24+ je odrazivost nižší (jelikož je použito obyčejné sklo).

Galaxy S25 Ultra | Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
OXO37
Troubleshooter
Možnosti
Běžte do nastavení > Displej > zapněte "Dotyková citlivost"
0 Like