Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung free

(Téma vytvořeno: 04-02-2024 07:24 PM)
340 Zobrazení
Kač
First Poster
Možnosti
Dobrý den, 
Jsem zvyklá používat aplikaci samsung free a zjistila jsem, že u S24 chybí záložka read. Nevíte proč? 
0 Like
8 Odpovědi
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Dobrý den, stačí na domovské obrazovce dlouze podržet prst a poté přejet úplně doleva. Tam zapnout buď Google Discover, nebo Samsung Free...

Galaxy S25 Ultra | Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
0 Like
Kač
First Poster
Možnosti
Já vím, ale chybí tam záložka read, jsou tam jen hry...
0 Like
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Pokud jsem vše správně pochopil, tak Samsung připravil změnu Samsung Free na Samsung News, kde bude zpravodajství mnohem lépe udělané. Ale v naší zemi zatím není Samsung News dostupný. Dokud nebude (pakliže vůbec), máte asi jen možnost používat zprávy od Googlu.
Kač
First Poster
Možnosti
Aha, tak je to jasné. Děkuji za vysvětlení.
0 Like
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Já tam tedy vidím obě možnosti.1707091225634_1707091225625_0.jpg

Galaxy S25 Ultra | Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
0 Like
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Ale je tam právě to Free, který nabízí už jenom hry, ne zpravodajstvi (jako dřív). A to Free má právě časem nahradit Samsung News.
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Super! Díky za doplnění - teď už jsem Free nezapínal...

Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
Já teda používám Google News, ale jak je to tedy s tím Samsung Free? Mě ta záložka Read zůstala.1707247118409.jpg
0 Like