Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S24U ultra

(Téma vytvořeno: 07-09-2024 12:01 AM)
829 Zobrazení
Kazi-S24U-
Helping Hand
Možnosti
Tak jsem konečně majitel S24 ultra a musím říct že mě překvapila kamera ty fotky co z toho lezou to je hnus 😞 s21 ultra fotila daleko líp. Makro hnus klasická fotka hnus jediný co je dobrý je zoom tam vidím nějaký zlepšení. 
Přejít na řešení
Kazi-S24U-
Helping Hand
Možnosti
Zkusil jsem tu open cameru a to je úplně jiný ten výsledek než od Samsungu tak nevím co tma to rejže berou za prášky ale tohle nemůžou myslet vážně že kamera třetí strany bude mít čistější a ostřejší obraz 😭🤮
0 Like
OXO37
Hotshot
Možnosti
Není to vždy, bohužel. Ale má více možností nastavení a tak nějak dokáže obejít ten "zázrak" AI. Používám obě app. Když ale potřebuji vyfotit rychle, sahám po jistotě - Open Camera.
0 Like
Kazi-S24U-
Helping Hand
Možnosti
No doufám že to nějak přeší za 30K telefon by měl fotit líp než střední třída
TvojaMama
Voyager
Možnosti
Súhlasím. Známi ma s24u ja mam s21u, spravil som si celkom dlhý test na foťáky, rôzne podmienky nastavenia objektívy.. a úprimne bolo to tak 55:45 v prospech starej s21u.. bol som extrémne prekvapený a sklamaný lebo som si s24u chcel kúpiť.. v skratke: s24u mal menej detajlov, rozmazané okraje a prehnaný postproces. Tak uvidíme ako to bude s s25u každopádne dúfam že sa tam trochu dajú dokopy a spravia zas poriadny telefón, lebo nerád by som šiel ku konkurencii..
Libb
MegaStar
Možnosti

Úplně nechápu to opěvování aplikace, která neumí víc než 12 Mpx a neumí využít zoom fotoaparáty. Jo, je fajn, že umí nastavit úroveň komprese a ukládání RAWu, to by ch chtěl i u vestavěné aplikace. Ale tím to asi končí.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Kazi-S24U-
Helping Hand
Možnosti
A proč bych nemohl nadávat na podelanej krám od Samsungu ? Samsung poslední roky dělá stejný nebo spíš horší a horší kusy. Já jsme zákazník tak mám právo si nadávat na to co sem koupil.
0 Like
Kazi-S24U-
Helping Hand
Možnosti
No banu se tak bojím 🤣 tady zrovna
Kazi-S24U-
Helping Hand
Možnosti
Jaký bludy fotí to na houby. S21u fotila líp. A s24U fotí blbě rastr má na prd a postprocesing divně doostruje části fotky a jiné části nechá rozostřený. Nebo to že vyfotím fotku je normální prepnu do galerie a tam ji algoritmus prosvítí až někam když by to zůstalo vyfocené jak to vidím na foťáku v tu chvíli tak by to bylo mnohem lepší.
0 Like
Kazi-S24U-
Helping Hand
Možnosti
A vidíš já to prodat nechci já chci aby to napravil výrobce.
0 Like
Kazi-S24U-
Helping Hand
Možnosti
Nemůžu za to že jsi slepej jak patrona. A nejsem chudej jako ty abych prostě přiznal že věc za 30K je nepodarenej kšunt.
0 Like