Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S24U ultra

(Téma vytvořeno: 07-09-2024 12:01 AM)
763 Zobrazení
Kazi-S24U-
Helping Hand
Možnosti
Tak jsem konečně majitel S24 ultra a musím říct že mě překvapila kamera ty fotky co z toho lezou to je hnus 😞 s21 ultra fotila daleko líp. Makro hnus klasická fotka hnus jediný co je dobrý je zoom tam vidím nějaký zlepšení. 

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
OXO37
Hotshot
Možnosti
Jak už tu někdo trefně psal, mobily v základním nastavení nefotí to co je, ale co by mohlo být. Je třeba si pohrát s nastavením (včetně Camera Assistant) a v některých situacích použít alternativní app.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
Řešení
danisp1704
GrandMaster
Možnosti
Pekný deň,ak sa Vám nepáči fotenie na mobile ani po nastaveniach v mobile,stiahnite si napr.,,camera assistant",ako píše kolega hore.Alebo skúste využit trebárs appku,,Pixel camera"(kedysi Gcam),ak by Vas to nepustilo vo fotení ,skuste Pixel Go(kedysi Gcam Go) z apkmirror.🖐

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
22 Odpovědi
Řešení
OXO37
Hotshot
Možnosti
Jak už tu někdo trefně psal, mobily v základním nastavení nefotí to co je, ale co by mohlo být. Je třeba si pohrát s nastavením (včetně Camera Assistant) a v některých situacích použít alternativní app.
0 Like
Řešení
danisp1704
GrandMaster
Možnosti
Pekný deň,ak sa Vám nepáči fotenie na mobile ani po nastaveniach v mobile,stiahnite si napr.,,camera assistant",ako píše kolega hore.Alebo skúste využit trebárs appku,,Pixel camera"(kedysi Gcam),ak by Vas to nepustilo vo fotení ,skuste Pixel Go(kedysi Gcam Go) z apkmirror.🖐
0 Like
Kazi-S24U-
Helping Hand
Možnosti
Hoši vy si ze mě děláte srandu ne ? Nikdy v životě jsem neměl tak hnusný fotky z mobilu jako u s24U. I můj Ericsson k750i fotil líp. Měl jsem snad každej Samsung v řadě S a dva Ultra a nikdy to nefotilo takhle hnusně. Zkoušel sem zapnout vypnout kde co a stejně hnusný. Nejde o barvy nebo stíny či kontrast ale postprocesing kterej z těch fotek dělá neostré fotky bez detailů vypadají jak kdyby měli 2 Mpix. A používat x aplikaci na focení to je dobrej vtip i na s7 jsme nemusel používat x aplikaci stačila jedna základní. Moje matka má nějakej a52 nebo 55 nevím a lezou ji z toho fotky čisté ostree plné detailů. Na 24u jsou fotky po přiblížení jak kdyby je někdo maloval malým štětečkem.
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
skúste počkať do budúceho týždňa kedy by mal doraziť update na OneUI 6.1.1. Malo by dôjsť k vylepšeniu aj čo sa týka fotoaparátu.
Osobne si nemyslím, že S21U fotí lepšie ako S24U, ale Samsung trochu ustúpil od oversharpeningu a pre niektorých užívateľov to môže byť nezvyk alebo nie úplne podľa ich preferencií. Bohužiaľ je ťažké vyhovieť všetkým.
Ja osobne som s foťákom na s24U spokojný keď porovnám S21U, S22U, S23U a S24U (a mám ich stále doma), tak s24U fotí celkovo najlepšie. S23U má akurát lepší zoom 10x a viac, ale ten používam málokedy a naopak hoci aj fotky detí v pohybe sú na S24U najlepšie. Niekedy som aj naozaj prekvapený, že ľudia sa sťažujú, lebo ja musím povedať, že s S24U dosahujem zatiaľ najlepšie výsledky a som zvedavý, čo ešte prinesie update na One UI 6.1.1. Jediné, čo uznávam je, že Ultry síce majú super foťáky, ale je potrebné sa s ich nastavením aj najviac pohrať, zatiaľ čo na iných modeloch to býva viac priamočiare a fotia dobre (ale zas nie lepšie) aj bez dlhšieho ladenia.
Kazi-S24U-
Helping Hand
Možnosti
Druhá je taky výřez ale z 21u a ten rastr nebo jak to mám nazvat je úplně jinde. Hlavně u té mikrovlnky to je vidět. A nechápu proč v klasické aplikaci fotí mobil 12 Mpix a u expert raw povolí Samsung na širokáči i na 1x 24mpix bez výřezu. 1725696344754.jpg1725696351170.jpg
0 Like
Ifen
Voyager
Možnosti
Naprostý souhlas!
0 Like
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Dobrý den, problém je ve 2 věcech:
- Samsung již nedělá přesaturované omalovánky
- Samsung ustoupil od agresivního vyhlazování šumu

Takže fotky jsou jiné - a zrovna přechod z 2-3 generace starého telefonu, zabolí. Člověk je zvyklý na vyleštěné a barvičkami podkreslené fotky a najednou tomu tak není. Pokud člověk mění každý rok, tak mu to tak nepřijde.

Ale je to můj osobní pohled při postupných přechodech N20U, S21U, S22U, S23U, S24U...

Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
0 Like
Kazi-S24U-
Helping Hand
Možnosti
To není o barvách je to o detailech je to rozplizlý neostrý a rovné hrany jsou kostrbatý. Viz můj příspěvek na té mikrovlnce to je dost vidět.
OXO37
Hotshot
Možnosti
Souhlasím. Vztekal jsem se tu podobně asi před půl rokem. AI bohužel úplně vyhnat nejde. Opakuji se, ale foťáky už nefotí, ale malují. Někdy to vypadá jak od Moneta. Hodně záleží na světle. Na focení kromě předinstalované app jsem nucen používat i Open Cameru. Hlavně když je zataženo. Gcam a pod. mi nefungují , padají.