Pekný deň,
skúste počkať do budúceho týždňa kedy by mal doraziť update na OneUI 6.1.1. Malo by dôjsť k vylepšeniu aj čo sa týka fotoaparátu.
Osobne si nemyslím, že S21U fotí lepšie ako S24U, ale Samsung trochu ustúpil od oversharpeningu a pre niektorých užívateľov to môže byť nezvyk alebo nie úplne podľa ich preferencií. Bohužiaľ je ťažké vyhovieť všetkým.
Ja osobne som s foťákom na s24U spokojný keď porovnám S21U, S22U, S23U a S24U (a mám ich stále doma), tak s24U fotí celkovo najlepšie. S23U má akurát lepší zoom 10x a viac, ale ten používam málokedy a naopak hoci aj fotky detí v pohybe sú na S24U najlepšie. Niekedy som aj naozaj prekvapený, že ľudia sa sťažujú, lebo ja musím povedať, že s S24U dosahujem zatiaľ najlepšie výsledky a som zvedavý, čo ešte prinesie update na One UI 6.1.1. Jediné, čo uznávam je, že Ultry síce majú super foťáky, ale je potrebné sa s ich nastavením aj najviac pohrať, zatiaľ čo na iných modeloch to býva viac priamočiare a fotia dobre (ale zas nie lepšie) aj bez dlhšieho ladenia.