Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S24 ultra z mironetu

(Téma vytvořeno: 25-11-2024 02:32 PM)
422 Zobrazení

Tento problém mám také

Kazi-S24U-
Helping Hand
Možnosti
Kdo jste si tam koupili telefon a psali že je to EU distribuce máte právo na reklamaci mám od nich mail kde mi píšou že to mám vyreklamovat ale jen v případě že máte distribuci mimo EU jako mám já. 
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Kazi-S24U- 

pokud máte EU distribuci, tak musíte reklamovat přímo u prodejce, v tomto případě u společnosti Mironet.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

7 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Kazi-S24U- 

pokud máte EU distribuci, tak musíte reklamovat přímo u prodejce, v tomto případě u společnosti Mironet.

Libb
MegaStar
Možnosti

1) Velká písmena na začátku věty a tečka na konci výrazně zvýší pravděpodobnost, že lidé pochopí, co jste chtěl napsat.

2) Viz 1, nechápu, co přesně psali, ale u obchodníka můžete reklamovat vždy, Cokoliv dalšího je "navíc".

3) Mironet nemíval s reklamacemi problémy, ale je to už nějakou dobu, co jsem to u nich potřebovat řešit. Mohli se zlepšit (to moc ne, byli výborní) i zhoršit (ale neslyšel jsem nic podobného).

BTW je tak trochu chucpe nedat vydělat českému zastoupení Samsungu a pak využívat jejich fórum podpory 😉

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Kazi-S24U-
Helping Hand
Možnosti
Jde o to že Mironet prodává mobily a chlubí se že mají EU distribuci. Ale je to pro země jako novej Zéland Singapur Austrálie. Proto nechodí ty aktualizace. Takže klamavá reklama možná nedopatření nevím ale napsali že to lze vyreklamovat ať to rovnou pošlu jim na reklamační.
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Zariadenie kúpené na území ČR (SR) sa riadi príslušnými zákonmi na danom území, prípadne ďalšími zákonmi EÚ.

To, aké má zariadenie distribúciu je pre reklamáciu produktu kúpeného na domácom trhu (viz prvá veta) irelevantné. Distribúcia - pri zariadeniach Samsung - má vplyv výhradne na možnosti reklamácie, či prípadne na (ne)uplatnenie bonusov.

No, a samozrejme ešte prípadne aj na aktualizácie -> to už ale musíte - ako píšete - riešiť s obchodníkom...

0 Like
dejvidek_cz
Helping Hand
Možnosti
No uživatel tu před nedávnem řešil nefunkční (resp.opožděné) aktualizace na svém telefonu, který jak zjistil je určen pro Austrálii, taková verze mu byla prodána v Mironetu, resp. někdo jí tam koupil a on telefon dostal co si vybavuji a jen poukazuje na to, že Mironet svojí chybu asi uznal a že má telefon reklamovat (= vyměnit).
Není tedy důvod proč tu píšete takové ty obecné omáčky okolo 🙂
S25 Ultra 1TB Titanium Silverblue, Galaxy Buds 3 Pro
Pavel19
Voyager
Možnosti
Mám zkušenost s Flipem4 z Mironetu. Verze pro polského operátora.
Displej telefonu byl opraven bez řečí, ačkoliv k reklamaci nebylo dáno jakékoliv vyjádření. Avšak druhý problém s nefunkčními aktualizacemi vyřešili tak, že tam dali novější software, jenže rok starý a stále pro polského operátora. Telefon nechce vyhledat aktualizace a tváří se jako aktualizovaný. Na e-maily ohledně toho nereagují.
Mironet už na mobily nikdy!
0 Like
dejvidek_cz
Helping Hand
Možnosti

Omlouvám se, že píši až teď, nicméně to že vám prodejce nevystaví písemně doklad o reklamaci, resp. to jak byla vyřešena je porušení zákona, ve vlastním zájmu by bylo žádoucí, aby jste tento doklad měl. Nemáte ho třeba na emailu?

S25 Ultra 1TB Titanium Silverblue, Galaxy Buds 3 Pro
0 Like