Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S24 ultra výdrž baterie

(Téma vytvořeno: 18-03-2024 07:39 AM)
2110 Zobrazení
standis1996
Journeyman
Možnosti
Ahoj dotaz kolik vám vydrží na nabiti S24 ultra ? Ty co říkají 3 dny a podobně tak to mě ani nezajímá protože to jsou lidi co ten telefon skoro nepoužívají ale všude na netu i všechny recenze říkají kolem 9 až 8 hodin sot ale musím říct že tam se nedostanu ani omylem sem rád za 5.5 hodiny max 6 s odřenýma usima a to mám dárk mode hry nehraju mám sice zaple WQHD rozlišení displeje ale to dělá rozdíl prý jen max 30 minut takže mě to nepřijde nic zavratnyho ale výdrž ani po týdnu nic moc žádnej zázrak tak me zajímá jestli se ještě bude řešit nějakou aktualizaci softwaru nebo co stím 
20 Odpovědi
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Telefonu dejte nejak cas. Na zacatku ikdyz to nevidite dost zamestnava system telefon. Kategorizuje a prerovnava data aplikaci. Uci jak telefon pouzivate atd. Prvni tyden je vzdy dost o nicem.  V beznem provozu. Internet, videa, na chvili hra.. By vam jednoduse do vecera mela baterka vydrzet.

Kdyz by problem pretrvaval. Doporucuji zacit patrat po tom co tu baterku zere. Muze to byt nejaka aplikace co se neustale aktualizuje na pozadi atd.. Muzete zkusit SAFE MODE a jestli se stejne bude zdimat baterka i tam. Osobne muzu rici, ze pro me je samsung jednodenni telefon. 

Aktualne testuji iPhone 14 Pro Max a Nothing Phone 2a a ta baterie je uplne, ale uplne jinde.

Bohuzel je potreba to prijmout. 

Dva dny nebo tri jsou scifi. Muzete mit do druheho dne treba 30%, s tim ale nevydrzite.

Jestli nekdo pouziva Ultru jako duchodce a to myslim bez urazky vuci starsim. Spis prirovnani ke stylu uzivani..Tak si nemusel kupovat ultru. 

standis1996
Journeyman
Možnosti
No já přemýšlel jestli nejít do iPhonu 15 pro max jinak máte pravdu je to velký scifi vždycky když někdo řekne že mu baterka vydrží 3 dny tak to ten mobil jen leží na stole měl sem předtím vivo x100 pro a tam byla baterie opravdu skvělá
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @standis1996 

Telefon mám od začátku prodeje a běžně nabíjím cca 1.5, o víkendu kdy telefon používám méně nabíjím cca po 2 dnech, ale jinak je výdrž hodně individuální. Ale obecně telefon zvládá 1 velmi náročný den bez problémů. 

fajnsnek2
standis1996
Journeyman
Možnosti
Tak to nevím jak to kdo používá ale mě nevydrží ani do večera a bavím se o aktivním používání mě telefon neleží na stole abych machroval že mám 2 denní výdrž
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Pokud budete mít permanentně v ruce, budete koukat na videa, pojedete na datech a ještě připojena BT sluchátka, hodinky a další zařízení, tak telefon samozřejmě za 8 hodin bude potřebovat nabít. 

fajnsnek2
standis1996
Journeyman
Možnosti
Jenže vy asi nečtete příspěvek vůbec já sem psal že všude na netu píšou že kolem 9 až 8 hodin má sot při plné zátěži ale já při plné zátěži dám max 5.5 až 6 hodin sot víc ani ťuk což je prostě slabota
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Já nemluvil o 8 hodinách na displej, ale celkově, telefon spotřebovává baterii i když displej nesvít. Nevím jakým způsobem jste přecházel z předchozího telefonu telefonu, zda se nepřenesl nějaký problém v rámci obnově ze zálohy, ale to by jste musel udělat tovární , a stejně není zaručeno zda to pomůže. Zatím jste první uživatel, který si na výdrž Galaxy S24 Ultra stěžuje. 

fajnsnek2
standis1996
Journeyman
Možnosti
Měl sem předtím vivo x100 pro a to dávalo s přehledem 8 hodin při plné zátěži Samsung ani náhodou
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Vivo x100 pro má také ale o skoro 10% větší baterku (5000 vs 5400 mAh). Můžete zkusit ještě zapnout Profil výkonu - Lehký, zda výdrž trochu nezlepší. 

fajnsnek2