Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

S24 ultra - new update

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 26-02-2024 10:14 PM)
434 Προβολές σελίδας
SotosH
Pioneer
Επιλογές
Καλησπέρα στην ομάδα. Κάτοχος του 24 Ultra. Μετά από αλλαγή σήμερα της πρώτης συσκευής, συνεχιζουν να παρουσιάζονται προβλήματα στην οθόνη, την κάμερα και τα χρώματα. Με την ενεργοποίηση της καινούργιας συσκευής, ήρθε η νέα ενημέρωση, η οποία κατέβηκε και εγκαταστάθηκε σε 2 λεπτά. Δεν έχει υπάρξει αλλαγή στα χρώματα (vivid, natural) και δεν παρατηρήθηκε αλλαγή και στο θέμα του zoom. Έχει τύχει σε κάποιον άλλο; Χρειάζεται να ξανακάνω εργοστασιακές ρυθμίσεις.
Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη.
Ευχαριστώ 
8 Απαντήσεις
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Τα χρώματα στο vivid τα προσαρμόζεις όπως θέλεις εσύ πλέον, πρόσθεσαν μια έξτρα ρύθμιση (για να την δεις πρέπει να απενεργοποιησεις την λειτουργία για ξεκούραστα ματιά. Δεν πάει και vivid και ξεκούραστα ματιά.
Στο θέμα του zoom αν εννοείς την μετάβαση μεταξύ των καμερών και το jump που κάνει, δεν θα διορθωθεί, έτσι ήταν, έτσι είναι έτσι θα είναι... κάνει και ένα σύντομο fx αν δεις κάτι σαν fade in/out.
Τώρα για τα της οθόνης, όταν βρω χρόνο θα ανεβάσω κάτι που ετοιμάζω...
SotosH
Pioneer
Επιλογές
Καλημέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Το θέμα vivid διορθώθηκε μετά από 3 επανεκκινήσεις. Δηλαδή το θέμα του zoum δεν πρόκειται να διορθωθεί ούτε με update? Επειδή το έχω και στο video και όταν κάνω zoom αλλοιώνεται το video δεν είναι ευχάριστο.
Πως μπορώ να κάνω σύντομο fix?
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Μπορείς με το camera assistant να επιλέξεις να μην αλλάζει φακό αλλά δεν θα μπορείς να εκμεταλλευτεις όλα τα επίπεδα zoom.
Εγώ διαπίστωσα πάλι, ότι κατά τη διάρκεια εγγραφής βίντεο full hd 60fps auto σε αίθουσα δεξιώσεων με αρκετό φωτισμό το βίντεο κάνει σπασίματα και κολλήματα... ότι να ναι επεξεργαστή ισχύ!
SotosH
Pioneer
Επιλογές
Όσο και να μην θέλω να παραπονιέμαι μέχρι στιγμής δεν έχω προσαρμοστεί με το τηλέφωνο παρόλο τον ενθουσιασμό να το πάρω. Όσο παράξενο και να φαίνεται το έχω δίπλα με το note 10 plus και ακόμη πιστεύω ότι σε κάποια πράγματα είναι καλύτερο. Ίσως είναι η ιδέα μου και είναι μέχρι να προσαρμοστω στο καινούργιο. Ίσως περίμενα περισσότερα πράγματα από το καινούργιο ή διαφορετικά (Χωρίς προβλήματα ας πουμε).
Ευχαριστώ για τα τιπς και για τον χρόνο. !Θα περιμένω το ανέβασμα σου!
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Πίστεψε με, ούτε εγώ προσαρμοστεί παρόλο που πριν είχα το s23u...
Όταν πέρσι τέτοια εποχή ανέβαζα εντυπώσεις για το s23u είχα πει ότι ξεπέρασε κάθε προσδοκία και ότι δημιούργησε ένα σημείο αναφοράς που δύσκολα θα ξεπεράσει... και αυτό γίνεται φέτος... δυσκολεύεται να ξεπεράσει τον προκάτοχό του...
Έχει πολλά καλά, πολλά ίδια, αλλά έχει και αλλαγές που δεν θα έπρεπε να έχει...
Νομίζω ότι αν καταφέρω να ανεβάσω αυτό που θέλω, θα είναι μεγάλο σεντόνι, εκτός και αν το σπάσω σε μέρη!😅😅
Αααααν καταφέρω να το ανεβάσω!😅😅
bill74
Explorer
Επιλογές
Καλησπέρα. Ένα έχω να πω η samsung ξανά απογοήτευσε το κοινό της.Δεν ξέρω τι να πω για το κινητό, απογοήτευση μόνο!Να διευκρινήσω πως το κινητό δεν το αγόρασα είναι δώρο. Κ επίσης να πω πως χρησιμοποιώ κινητό άλλης εταιρείας απ την οποία η samsung πρέπει να παίρνει μαθήματα. Εγώ πρόβλημα με την οθόνη δεν έχω, αλλά όσο αφορά τις κάμερες, απλά γελάω!Επειδή η γυναίκα μου έχει το s23 u κ έχω να συγκρίνω όχι μόνο με κινητό άλλης εταιρείας αλλά της ίδιας με ένα ,κινητό που είναι στην αγορά 1 χρονο,πραγματικά δεν θα πρέπει η samsung να είναι καθόλου υπερήφανη γι αυτό το τηλέφωνο. Προβλήματα που δεν πρόκειται δυστυχώς να λυθούν ποτέ μόνο απογοήτευση μπορούν να προκαλέσουν στους κατόχους της συσκευής. Προβλήματα στη φωτογραφία αλλά πολλά περισσότερα προβλήματα στο video,το οποίο σε συνθήκες φωτισμού εσωτερικού χώρο κ σε χαμηλό φωτισμό είναι απαράδεκτο. Το s23u τραβάει μακράν καλύτερο βίντεο αυτή τη στιγμή. Κ έχοντας στα χέρια μου το mate 60 pro plus εδώ κ ένα χρόνο, νομίζω πως η νέα συσκευή της samsung δεν έχει να προσφέρει πολλά. Η εταιρεία έδωσε μεγάλη έμφαση στο AI αλλά στο υπόλοιπο κομμάτι δεν πρόσεξε πολύ. Κρίμα όμως να δίνει κάποιος τόσα χρήματα για μια συσκευή να περιμένει τα καλύτερα κ να "τρωει" αυτή την απογοήτευση...θέλω να δω τι πρόκειται να διορθώσει η εταιρεία
Testerakias
Voyager
Επιλογές
Έχω σαμσουνγκ από το σ1 έως τώρα σχεδόν κάθε χρόνο.
Όταν βγήκε το νοτ πήγα εκεί καμία σχέση η ίδια σειρά τα νοτ με τα σ
Όταν πείρα το σ7 το έδωσα σε 5 μέρες και πήρα νοτ 8 .
Πλέον σταμάτησε τα νοτ και πήγα ξανά σε σ .
Παραμένει για εμένα το νοτ 20 ουλτρα καλύτερο και ας χάνει σε σημεία.(μπαταρία και θερμοκρασία)
Δυστηχως η σαμσουνγκ ανέβασε τις τιμές στο Θεό και από ποιότητα όλο και πέφτει (οχι σε υλικα ) αλλά σε γενική αίσθηση. Ντροπή σε μια τόσο μεγάλη εταιρεία που ζητάει 1500 ευρώ να έχουν τόσα παράπονα.
Εγώ δεν έχω θέματα ευτυχώς με οθόνη και λοιπά που διαβάζω.
Αλλά και πάλι δεν είμαι μόνο εγώ να είμαι τυχερός αλλά σκέφτομαι και τους άλλους
Teo_xp
First Poster
Επιλογές
Σήμερα μπήκε ενημέρωση στο s24 ultra 1 tb μου και το τηλέφωνο είναι ημερών
Δεν είχα θέμα με την υπερφόρτωση και τώρα που την έκανα το τηλέφωνο καίει και κολλάει μου ανοίγει αυτόματα εφαρμογές
Τι στο καλοοοο 😞
Αν είναι να μην ξανά κάνω ενημέρωση
Είναι δυνατόν 2 χιλιάρικα τηλέφωνο;;;