Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

camera s24 ultra

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 25-07-2025 09:25 PM)
196 Προβολές σελίδας
mans24
Pioneer
Επιλογές
Καλησπέρα 
Εδώ και λίγες μέρες, όταν βγάζω φωτο, δεν βγαίνει σε όλη την επιφάνεια του κινητού, έχει μαύρο πλαίσιο δεξιά και αριστερά. Πρέπει να ξερυθμιστηκε κάτι. Ούτε βγαίνει κάτω δεξιά στη φωτο το s24 ultra.

1 Λύση

Αποδεκτές λύσεις
Λύση
ΕιρήνηΚ
Helping Hand
Επιλογές
Ακολούθησε τις φωτογραφίες 1753468281902.jpg1753468281918.jpg1753468281936.jpg

Προβολή λύσης στην αρχική ανάρτηση

6 Απαντήσεις
Λύση
ΕιρήνηΚ
Helping Hand
Επιλογές
Ακολούθησε τις φωτογραφίες 1753468281902.jpg1753468281918.jpg1753468281936.jpg
mans24
Pioneer
Επιλογές
Σε ευχαριστώ πολύ Ειρήνη!!!Λύθηκε. Καλή συνέχεια !!!
Art_S24Ultra
Helping Hand
Επιλογές
Εγω πάλι αντιμετωπίζω άλλο θέμα .. Στην εφαρμογή messneger όταν βγάζω σέλφι απο την κάμερα του messenger , βγαίνει θολή ! Απο τοτε που εχω παρει το S24 ultra αλλα δεν εχω δωσει και σημασια .. Γιατι βγάζω πχ απο την εφαρμογη της καμερας του κινητου που βγαινει πεντακάθαρη και στελνω απο εκει αν θελω ! Ξέρει καποιος τι να φταίει ;
iliasG13
Helping Hand
Επιλογές
Είναι απλά θέμα της εφαρμογής. Δεν φταίει το κινητό σε κάτι.
"Αληθομυθέειν χρεών, ου πολυλογέειν."
Art_S24Ultra
Helping Hand
Επιλογές
Χαίρω πολύ .. Αλλά 13 μήνες που έχω την συσκευή να γίνεται αυτό δεν είναι λογικό και δεν εχει καποια ρυθμιση .. Με την πισω καμερα στο messenger ολα οκ ! Anyway απλα θες να βγάλεις μια σελφι προχειρη οπως εισαι στο messenger σε μια συνομιλία και την βγαζει θολη .. και πρεπει να βγω να μπω στην default καμερα της συσκευης να βγαλω σελφι και να επιλεξω απο την συλλογη την φωτογραφια να την στειλω ! Πολύ κακό για το τίποτα με λίγα λόγια !
iliasG13
Helping Hand
Επιλογές
Ναι, τότε μπορείς να κάνεις παράπονο στον προγραμματιστή της εφαρμογής (Meta). Αυτά έχει το Android (κατακερματισμός), οι προγραμματιστές δεν βελτιστοποιούν τις εφαρμογές τους όπως κάνουν στο iOS...
"Αληθομυθέειν χρεών, ου πολυλογέειν."