Οι έξυπνες προτάσεις κατά την πληκτρολόγηση σας βοηθούν να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησής σας, προτείνοντας πιθανές αντιστοιχίες ενώ πληκτρολογείτε.
Οι έξυπνες προτάσεις κατά την πληκτρολόγηση σας βοηθούν να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησής σας, προτείνοντας πιθανές αντιστοιχίες ενώ πληκτρολογείτε.
Δεν με αφήνει να κανω εγκατάσταση το mesenger εχω κανει επανεκκίνηση εχω βαλει διαφορετικό mail στο play store εκκαθάριση μνήμης τιποτα λεει δεν... Προβολή δημοσίευσης
Καλημέρα σε όλους τελευταία έχω θέμα με τη κάμερα συγκεκριμένα με το βίντεο. Εκεί που κανει εγγραφής ξαφνικά κολλαει. Συμβαίνει σε άλλους?
Προβολή δημοσίευσης
Καλησπέρα, εχει κανει κανεις αντίσταση μπαταρίας μεσα στην εγγύηση επειδή τελειώνει πολυ πιο γρήγορα σχετικα με παλιά; Αν ναι ξέρει αν κάνουν απλα... Προβολή δημοσίευσης
Καλησπερα.εχω το samsung galaxy s24 ultra ,και εχω βάλει φωνητική εισαγωγή με google για να λέω το μήνυμα που θέλω να στείλω και δεν βαζει τα... Προβολή δημοσίευσης
Έχει αλλάξει σε όλους ο τρόπος που φαίνονται τα αθλητικά γεγονότα πλέον; σε εμένα πριν περίπου 2 βδομάδες ανοιγε το παιχνίδι στο now bar και τωρα... Προβολή δημοσίευσης
Καλησπέρα. Εχω προσέξει απο χθες όταν βάζω τη συσκευή κλειστή για φόρτιση με ανοιχτή την προστασία μπαταρίας δεν αλλάζει η μπάρα προόδου όταν πατάω... Προβολή δημοσίευσης
Αυτές είναι η μετρήσεις μου στο AnTuTu Benchmark S24 ultra, υποθετικά το έκανε καλύτερο αν εξαιρέσουμε οτι η μπαταρία κρατάει 5 με 6 ώρες
... Προβολή δημοσίευσης
Βρήκα το παλιό κινητο του πατέρα μου το galaxy s20+ και δοκίμαζα την κάμερα του
Ίδια φωτογραφία με διαφορετικά τηλέφωνα το αλλα ειναι το... Προβολή δημοσίευσης