Η αγάπη κάνει τον χρόνο να περνάει... Προβολή δημοσίευσης
| Custom List Message Item |
|---|
|
Η αγάπη κάνει τον χρόνο να περνάει... Προβολή δημοσίευσης |
|
|
|
|
|
|
|
Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους πίνοντας τον καφέ μου στον Πορο Τροιζηνιας Προβολή δημοσίευσης |
|
Παρατηρώ οτι στο S24 κινητό μου το σήμα ειναι μεταξύ της μιας και της δεύτερης γραμμής συνήθως όσο αφορα το δορυφορικό σημα του παροχου και οχι του... Προβολή δημοσίευσης Αυτό που έχω καταλάβει εγώ, αλλά και βλέπω στο κοντινό μου περιβάλλον από άλλους χρήστες. 1) Θεωρητι... Προβολή δημοσίευσης |
|
|
|
Καλημέρα καλά Χριστούγεννα. Ενώ το AI Galaxy είναι πολύ καλό για αυτά που προσφέρει είναι δώρο άδωρο αφού δεν έχει γλώσσα στα ελληνικά. Απαράδεκτο.... Προβολή δημοσίευσης Όλα αυτά εκτός του βοηθού κλήσης μπορεί να σου τα κάνει η Gemini. Αν απευθυνθείς σε αυτή μπορεί να σ... Προβολή δημοσίευσης |
|
|
|
|
|
Έχει κάποιος αλλος προβλημα με τα ηχεία; Δεν ακούγεται καθαρά ο ήχος, λες και κάνει χιόνια. Η αλήθεια είναι οτι δε πρόσεξα αν εγινε μετα την... Προβολή δημοσίευσης |
|
|
|
|
|
Σε ποια έκδοση είστε; Έχει μείνει το δικό μου στον Σεπτέμβρη και δεν βγάζει άλλη ενημέρωση Προβολή δημοσίευσης 1 Σεπτεμβρίου σε S22 plus 1 Οκτωβρίου σε Α70. Σίγουρα καπια στιγμή θα ξανά έρθει αλλά δεν ξέρω τι ακ... Προβολή δημοσίευσης |
|
Hey I can't delete some app there are in my Gaming Hub, it's under "Instant Plays history" Someone plz help me 🙏 ... Προβολή δημοσίευσης |
|
Θα στείλουν καμιά ενημέρωση ή μπα; Προβολή δημοσίευσης |
|
|
|
Ενημέρωση Ασφαλείας Δεκεμβρίου για τη σειρά S24 ... Προβολή δημοσίευσης |
|
|
|
|
| Χρήστης | Καταμέτρηση |
|---|---|