Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Secure folder

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 28-09-2025 08:56 PM)
159 Προβολές σελίδας
Georgiakr
Apprentice
Επιλογές
Τι γίνεται βρε παιδιά με το secure folder μετά την αναβάθμιση; Για να το χρησιμοποιήσω πρέπει να έχω κλειδωμένο το τηλέφωνο;; τι παράλογο είναι αυτο; Ξέρεις κανείς κανένα τρόπο; γιατί μου φαίνεται το υni 8 ,έβαλε προβλήματα, δεν έλυσε προβληματα

1 Λύση

Αποδεκτές λύσεις
Λύση
iliasG13
Helping Hand
Επιλογές
Ναι, ο ασφαλής φάκελος όντως απαιτεί πλέον και κλείδωμα οθόνης. Διαφορετικά δεν είναι δυνατή η χρήση του. Πάντως, σίγουρα δεν συνιστάται η μη χρήση κλειδώματος οθόνης για λόγους ασφαλείας. Οπότε ίσως και να είναι μια σωστή κίνηση αυτή.

Προβολή λύσης στην αρχική ανάρτηση

5 Απαντήσεις
iliasG13
Helping Hand
Επιλογές
Όχι, λειτουργεί κανονικά.
Georgiakr
Apprentice
Επιλογές
Μήπως μπορείς να μου πεις πως γίνεται αυτο; γιατί σε μένα θέλει να βάλω κλείδωμα οθονης
iliasG13
Helping Hand
Επιλογές
Για τη χρήση του ασφαλούς φακέλου (όπως λέει και το όνομά του) είναι απαραίτητη η χρήση μιας μεθόδου ταυτοποίησης (PIN, κωδικός πρόσβασης, μοτίβο) και προαιρετικά το δαχτυλικό αποτύπωμα. Αυτό ίσχυε και σε προηγούμενες εκδόσεις του λογισμικού.
Georgiakr
Apprentice
Επιλογές
Οχι δεν ισχυε ,σιγουρα στον ασφαλή φάκελλο ήθελε ταυτοποίηση, ναι συμφωνώ , όμως δεν χρειαζόταν και αντίστοιχα κωδικό ενεργοποίησης οθόνης κλειδώματος , αυτο ισχύει τώρα και αν κάποιος δεν θέλει να εχει κλειδωμένο το τηλέφωνο του μόνιμα, τότε τι γίνεται,;
Λύση
iliasG13
Helping Hand
Επιλογές
Ναι, ο ασφαλής φάκελος όντως απαιτεί πλέον και κλείδωμα οθόνης. Διαφορετικά δεν είναι δυνατή η χρήση του. Πάντως, σίγουρα δεν συνιστάται η μη χρήση κλειδώματος οθόνης για λόγους ασφαλείας. Οπότε ίσως και να είναι μια σωστή κίνηση αυτή.