Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Restartování

(Téma vytvořeno: 04-04-2024 12:35 PM)
953 Zobrazení
Tomasek215
Explorer
Možnosti
Ahoj, Má někdo stejný problém že po poslední aktualizaci ( u mě dnes ráno) se neustále dokola sám restartuje? 

0 Like
14 Odpovědi
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Dobrý den, mám sice Ultru aktualizovanou již nějaký ten den, ale bez problémů.

Jedná se o restartování po chvilce provozu, nebo je to nekonečná smyčka, tedy boot loop, kdy telefon ani nenaběhne?

Galaxy S25 Ultra | Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Tomasek215
od aktualizace vše nadále bez problémů.
Doporučuji telefon vyzkoušet v bezpečném režimu, zda se to projevuje i tam. Pokud ano, bude nejspíš nutný tovární reset. Něco si po aktualizaci nemuselo sednout. Pokud ani to nepomůže, tak servis.

Tomasek215
Explorer
Možnosti
Jojo naběhne, ale cca 15min a zase se restartuje. Teď ho mám na nabíječce a běží jak má. Sundám z nabíječky a opět to samé
0 Like
Tomasek215
Explorer
Možnosti
A to najdu prosím kde 😁 je tu můj první Samsung takže vůbec nevím jak a co kde. Díky
0 Like
Eazy
Big Cheese
Možnosti
V tom případě si něco po aktualizaci "nesedlo". Buď tedy vyzkoušet bezpečný režim (telefon restartujte a když se objeví logo Samsungu držte tlačítko pro snížení hlasitosti), nebo zálohovat a udělat obnovení do továrního nastavení.

Pokud se budou problémy opakovat, pak jedině reklamace...

Galaxy S25 Ultra | Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Přikládám návod, viz níže.

https://www.hardreset.info/cs/devices/samsung/samsung-galaxy-s24-ultra/bezpecny-rezim/
Na Váš model bude fungovat stejně.

TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Pekný deň, 

do Bezpečného režimu sa dostanete tak, že pôjdete do menu pre vypnutie telefónu a podržíte ikonku Vypnúť pokiaľ sa Vám nezmení na ikonku Bezpečný režim. Zvolíte ju a následne sa Vám mobil reštartuje do Bezpečného režimu t.j. bez aplikácií tretích strán. Pokiaľ sa bude problém opakovať aj tam, tak bude potrebné zálohovať dáta a vykonať reset do továrenských nastavení. Ak by problém pretrvával aj po resete telefónu, tak bude potrebný servis. 

Eazy
Big Cheese
Možnosti
To jsem netušil. Děkuji za rozšíření obzorů! Vždy jsem restartoval a držel tlačítko pro snížení hlasitosti...

0 Like
Tomasek215
Explorer
Možnosti
Děkuji
0 Like