Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Pomoc

(Téma vytvořeno: před 2 týdny)
202 Zobrazení
Jozkor
Helping Hand
Možnosti
Mal som S23 Ultra. Praskol mi displej. Oprava v minulom roku stála 500 eur. Počas Black Friday som si kúpil S24. Teraz je cena výmeny displeja už za 300 eur. Potrebujem vedieť Váš skúsený názor. Oplatí sa ísť z obyčajnej S24 do S23 Ultra? S24 viem dať napríklad mame alebo rodinnému príslušníkovi.

Čo by ste robili vy? 
0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Jozkor
Helping Hand
Možnosti
Tak dám opraviť displej za 300 eur. A tie AI bude mať naďalej. Mne pukol displej v novembri 2024 a oprava displeja 500 eur. Tak si kúpil v akcii S24. Tak dám opraviť displej za 300 eur. Keby ako minulý rok 500 euro nedal by som.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
Jozkor
Helping Hand
Možnosti
Už som objednaný :smiling-face: keby SU tak logicky ale ultra 23 a s24

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
9 Odpovědi
danisp1704
GrandMaster
Možnosti
Pekný deň,určite by som šiel do 23 ultra.,je síce väčší ako zakladná 24-ka,ale telefotoobjektiv,hlavny 200 mpix.foták,procesor,batéria,integrované s-pen,je toho dosť v čom prevyšuje 23 ultra,zakladný model galaxy serie 24.🖐
Řešení
Jozkor
Helping Hand
Možnosti
Tak dám opraviť displej za 300 eur. A tie AI bude mať naďalej. Mne pukol displej v novembri 2024 a oprava displeja 500 eur. Tak si kúpil v akcii S24. Tak dám opraviť displej za 300 eur. Keby ako minulý rok 500 euro nedal by som.
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Zdravím, kdyby byla otázka mezi S23U a S24U tak Vám rozhodně řeknu S24U, ale oproti základní S24 bych take nechal ten displej opravit.

fajnsnek2
Řešení
Jozkor
Helping Hand
Možnosti
Už som objednaný :smiling-face: keby SU tak logicky ale ultra 23 a s24
0 Like
Vasa24
Voyager
Možnosti
Dobrý den , ten výběr je na Vás, co vyhovuje Vám víc, jestli větší telefon s lepším fotoaparátem, s-penem, nebo nyní menší S24. Pokud by to bylo na mě tak zůstanu u S23U a displej si nechám vyměnit.

Galaxy Z Fold7 | Galaxy Ring | Galaxy Buds3 Pro

| Galaxy Buds3

Jozkor
Helping Hand
Možnosti
Ja som chcel po technickej stránke vediet dakujem
0 Like
Damipax
Journeyman
Možnosti
Zdravím, ja by som išiel určite do S23 Ultra, lebo je po technickej stranke lepšie vybavený a poskytuje viac moznosti ako S24. Jediný mínus može byt menej aktualizácii androida a záplat, lebo uz je to starší model. Ale ani to by ma neodradilo. Bežne si človek kupuje mobil na 2-3 roky a ide do novšieho modelu. Vlajkove modely sú kvalita.
Jozkor
Helping Hand
Možnosti
Už mám vymenený displej
0 Like
arnost
Navigator
Možnosti
kup si sklo na mobil, a kryt od dbrand at nemusis pristi rok resit pukly displej
0 Like