Mal som S23 Ultra. Praskol mi displej. Oprava v minulom roku stála 500 eur. Počas Black Friday som si kúpil S24. Teraz je cena výmeny displeja už za 300 eur. Potrebujem vedieť Váš skúsený názor. Oplatí sa ísť z obyčajnej S24 do S23 Ultra? S24 viem dať napríklad mame alebo rodinnému príslušníkovi.
Tak dám opraviť displej za 300 eur. A tie AI bude mať naďalej. Mne pukol displej v novembri 2024 a oprava displeja 500 eur. Tak si kúpil v akcii S24. Tak dám opraviť displej za 300 eur. Keby ako minulý rok 500 euro nedal by som.
Pekný deň,určite by som šiel do 23 ultra.,je síce väčší ako zakladná 24-ka,ale telefotoobjektiv,hlavny 200 mpix.foták,procesor,batéria,integrované s-pen,je toho dosť v čom prevyšuje 23 ultra,zakladný model galaxy serie 24.🖐
Tak dám opraviť displej za 300 eur. A tie AI bude mať naďalej. Mne pukol displej v novembri 2024 a oprava displeja 500 eur. Tak si kúpil v akcii S24. Tak dám opraviť displej za 300 eur. Keby ako minulý rok 500 euro nedal by som.
Dobrý den , ten výběr je na Vás, co vyhovuje Vám víc, jestli větší telefon s lepším fotoaparátem, s-penem, nebo nyní menší S24. Pokud by to bylo na mě tak zůstanu u S23U a displej si nechám vyměnit.
Zdravím, ja by som išiel určite do S23 Ultra, lebo je po technickej stranke lepšie vybavený a poskytuje viac moznosti ako S24. Jediný mínus može byt menej aktualizácii androida a záplat, lebo uz je to starší model. Ale ani to by ma neodradilo. Bežne si človek kupuje mobil na 2-3 roky a ide do novšieho modelu. Vlajkove modely sú kvalita.