Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

PanzerGlass sklo

(Téma vytvořeno: 28-01-2024 05:16 PM)
1553 Zobrazení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den members,

vzhledem k množícím se dotazům ve vláknech na ochranné sklo pro novou řadu Galaxy S24 jsem se rozhodl napsat svou pozitivní zkušenost.

Hned po návratu z USA mě čekala nová S24 Ultra doma a jelikož už také nemá zaoblený displej, uvažoval jsem nad ochranným sklem. Ale četl jsem tu nějaké negativa, že špatně reaguje se čtečkou otisků prstů.

Zašel jsem si tedy na prodejnu (původně pro ochrannou fólii), kterou si tu nechávám každoročně od kluků lepit, ale nabízeli mi především ochranné sklo (PanzerGlass). Ujišťovali mě, že čtečka bude fungovat a sklo lepili už na bezpočet zařízení nové řady.

potasm_0-1706459297838.jpeg

Dal jsem tedy na radu kamarádů a nechal si nalepit sklo, to první mělo bohužel výrobní vadu, ale druhé dopadlo na jedničku. Po instalaci skla jsem v nastavení telefonu, v části displej přepnul přepínač na zvýšení citlivosti displeje právě kvůli ochranným fóliím a sklům. Nadále jsem si pro jistotu smazal veškeré naskenované otisky prstů a nechal zaregistrovat znovu po aplikaci skla.

A výsledek? Jsem moc rád, že mě kluci přesvědčili, čtečka otisků prstů funguje jak má a co si budeme, se sklem vypadá telefon mnohem lépe a důstojněji.

Takže pro ty z vás co se rozhodujete nad sklem či fólií, můžu sklo jen doporučit. A samozřejmě doporučuji výše uvedený postup, tedy smazání původních otisků prstů a zvýšení citlivosti displeje.

Upozornění: testováno pouze se sklem PanzerGlass. Ostatní skla na tom můžou být hůře. Bylo mi také řečeno, že je problém s PanzerGlass Privacy- s filtrem soukromí.

Jak jste na tom vy? Používáte ochrannou fólii či sklo? Nebo důvěřujete nové generaci skla Gorilla Glass s označením Armor a nelepíte nic?

Tomiš
Voyager
Možnosti
Telefon nosím v riflích skoro denně a nic.
0 Like
VLKOR
Helping Hand
Možnosti
Tak to je opravdu zvláštní. Jakou fólií jste si zvolil? Já tuto: Screenshot_20240129_161816_Solid Explorer_1000012300_1706541496.png
0 Like
Tomiš
Voyager
Možnosti
Název si přesně nepamatuji, ale byla to za 800 nějaká lepší s ,,balistickou vrstvou,,
0 Like
MarekPrudky
Voyager
Možnosti
Když mi přišla S24U na prodejnu samsung tak jsem si tam hned hodil folii, bohužel mi bylo řečeno že od nového roku už neplatí doživotní výměna a tak by pokaždé fólie stala 700,- až se fólie poškodí tak zkusím to sklo
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Opravdu? Díky za info. O tom jsem nevěděl.

0 Like
MarekPrudky
Voyager
Možnosti
Bohužel opravdu. Že prý se to dost zneuživalo 🤷
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Klasika no.

0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Tak s krytem Spigen si sklo rozumí bez problémů 😉

0 Like
Pavel19
Voyager
Možnosti
Mám teda klasickou S23, ale čtečka je, pokud vím, na nové řadě stejná. Originál fólii Samsung nemohu za sebe vůbec doporučit. Rychle se poškrábala a na dotek nebyla "příjemná" a o dost více se upatlá. S čtečkou jsem měl problémy ale i tak. Asi potící se ruce, exkzém v zimě a možná slabší papilarie prstu. Nyní mám nějaké (obyčejné) sklo z netu (vždy mi levná vydržela), fungování čtečky je možná o něco horší, ale na to jsem zvyklý. Zlaté tlačítko u S10e. Docela bych zkusil FaceID u konkurence.
0 Like
Lukino200
Journeyman
Možnosti
Dal sem si na S24 toto sklo a otisk prstu tedy žádný zázrak.... kolikrát prst ani nepřečetl.. tak sem zapl odemykání pomocí kamery...
0 Like