Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Odemčení telefonu při platbě - zoufalství

(Téma vytvořeno: 23-12-2024 06:17 PM)
591 Zobrazení
Bongo_cz
Journeyman
Možnosti
Jsem jediný komu připadá na hlavu to dvojité odemykání telefonu při platbě? Telefon odemknu i pomocí obličeje a po přiložení na terminál mi mobil napíše odemkněte tak to znovu odemknu otiskem. Mezitím se blokne terminál (někdy se musí znovu zadat platba) a já tam stojím jak vocas a čekám kdy se to nfc znovu probudí... Omg
25 Odpovědi
Bongo_cz
Journeyman
Možnosti
Ps. I na Samsung pobočce mi potvrdili tenhle nesmysl. Resp potřebu odemykat obličejem ale to mi stejně většinou nepomůže
0 Like
Bongo_cz
Journeyman
Možnosti
Okej, jenže (minimálně) Samsung tohle neumí nastavit (podmínky odemknutí při platbě). I když odemknu prstem tak to po mě chce znovu ověřit. Popř mě řekněte nastavení kde to nastavím.
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
toto bude vecou nastavenia od Googlu a Vašej banky.
V mojom prípade len vytiahnem mobil priložím prst na zhasnutý displej, zariadenie sa odomkne, telefón priložím k terminálu a je zaplatené.
Okrem nastavení mi ešte napadá, či nemáte zariadenie odomknuté príliš dlho pred platením. Neviem akú dobu má tam Google nastavenú 30 sekúnd či minútu, po ktorej si opäť vyžiada overenie, aby platba prebehla.
Brr9
Student
Možnosti
Je to bankou.Každá karta se chová jinak.
Libb
MegaStar
Možnosti

Tohle dělá Google, je to čím dál větší opruz. Hlavně, jak píšeš, některý terminál prostě počká, ale jiný z toho dostane psotník a vypadáš jako něco, co by neprošlo místním filtrem. Samsung za to ale fakt nemůže a nemůže s tím ani nic udělat ☹

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Gigi_Dag
Helping Hand
Možnosti
Za to môže Google a písalo o tom keď to Google zaviedol. Ja mam pred platením spustený Google pay. Tam jednoducho potvrdím odomknutie a priložím mobil k terminálu a je to 😊. Zatiaľ iná metóda neexistuje.
dejvidek_cz
Helping Hand
Možnosti
U telefonu nemám zapnuté odemykání obličejem, při placení nemám problém, stačí mít odemknutý telefon, tipuji že na to bude mít vliv i přiřazená karta při placení.
S25 Ultra 1TB Titanium Silverblue, Galaxy Buds 3 Pro
Bongo_cz
Journeyman
Možnosti
Otevřením appky se eliminuje to druhé ověření? Vyzkouším 👏
0 Like
Bongo_cz
Journeyman
Možnosti
Přemýšlím jestli by nepomohla ta Samsung wallet app - tam bych kompletně obešel Google Wallet app?! Zkusím jí rozjet.
0 Like