Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Obrazovka

(Téma vytvořeno: 20-12-2024 12:48 PM)
291 Zobrazení
S24U256
Explorer
Možnosti
Dobrý deň. Niekoľko užívateľov hlási predčasné opotrebenie povrchovej úpravy, čo spôsobuje nepekný vzhľad obrazovky. Chcem sa spýtať na tú obrazovku. Začal som báť kvôli tomu. 
0 Like
10 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @S24U256
momentálně nemám žádné informace ohledně těchto potíží. Zkusím ověřit, případně máte možnost uplatnit vadu v rámci reklamace.

TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
pokiaľ sa obávate o obrazovku zariadenia odporúčal by som nejaké ochranné sklo alebo fóliu. Pri skle si treba dať ale pozor na kompatibilitu s čítačkou odtlačkov prstov.
V prípade, že zariadenie používate bez ochrany displeja odporúčal by som nepoužívať na čistenie prípravky s obsahom alkoholu alebo iné rozpúšťadlá a malo by to byť v poriadku. Podľa informácií, ktoré mám u nás zatiaľ podobné hlásenia nemáme. Ako ale písal kolega dáme situáciu preveriť.
S24U256
Explorer
Možnosti
Ďakujem veľmi pekne za odpoveď. Dúfam že v budúcnosti nebudem mať stým problemi.
0 Like
S24U256
Explorer
Možnosti
Mam tam ochrannú fóliu. Ďakujem za odpoveď.
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pokiaľ používate ochrannú fóliu, tak tento problém by ste nemali mať. Ja mám na zariadení už štvrtú a displej pod ňou bol aj pri poslednej aplikácii úplne v poriadku.
S24U256
Explorer
Možnosti
Ďakujem za odpoveď.
0 Like
S24U256
Explorer
Možnosti
Dúfam nebudem mať problemi ani ja. Používam ochrannú fóliu.
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Matná povrchová úprava je stále len úprava. Každopdáne, doteraz som o tom nijak nepočul, že by niekto mal s tým problém... Za takmer rok je moja obrazovka stále úplne rovnaká, ako bola v deň doručenia zariadenia 😉

Pokiaľ človek nepoužíva telefón v extrémnych podmienkach, tak si myslím (dúfam), že sa to počas jeho životnosti nejako extrémne neprejaví. Pri bežnom používaní by som nemal strach 🙂

S24U256
Explorer
Možnosti
Ďakujem za príspevok.
0 Like