Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Video v horizontálním režimu zčerná

(Téma vytvořeno: 03-01-2025 11:38 PM)
94 Zobrazení
Hruskenzi
Journeyman
Možnosti
Zdravím,
Mám problém při přehrávání videa a přechodu do horizontálního režimu v aplikaci Google Chrome.
Video funguje jen v režimu na výšku, při přetočení na šířku zčerná/zešedne obrazovka, a slyším jen zvuk. Například v aplikaci Youtube se mi video bez problému přetočí a přehrává dále bez problému. Provedl jsem smazání mezipaměti v recovery mode a vymazání mezipaměti aplikace Google Chrome.
Díky za rady a pomoc
0 Like
4 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den, ano tento problém se u mě objevuje také, ale pouze v aplikaci Chrome, v aplikaci Samsung internet se to neděje, takže bych to viděl na problém aplikace Chrome. Zde bohužel nezbývá čekat zda to google opraví...

fajn-Snek-podpis-B

dejvidek_cz
Voyager
Možnosti

Zdravím, používám na S24 Ultra Microsoft Edge, tento problém nemám, jak píše fajnSnek, bude to tedy pravděpodobně "vlastnost" prohlížeče Chrome.  Podobný problém reportují lidé už léta na různých telefonech. Zkuste následující řešení: 

V Chromu zadejte do adresy "chrome://flags" a vyhledejte nastavení "Android SurfaceControl" a zvolte hodnotu "disable".

Pokud to nepomůže, reportujte to na Google, pokud nechcete čekat, používejte jiný prohlížeč, ano je to taková "chytrá" rada, ale je dobré, že ta volba je vůbec možná.

S25 Ultra 1TB Titanium Silverblue, S24 Ultra 1TB Titanium Orange (na prodej), Galaxy Buds 3 Pro
Hruskenzi
Journeyman
Možnosti
Tak jsem zkusil nepomohlo. Jak bylo zmíněno jiné prohlížeče fungují bezvadně takže ano jedná se o problém aplikace. Díky i tak za radu 😀
Hruskenzi
Journeyman
Možnosti
Ano jak jsem už zjistil problém aplikace.