Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Nemožnost patby NFC v MHD

(Téma vytvořeno: 09-06-2024 07:19 PM)
792 Zobrazení
Burak_OV
Pioneer
Možnosti
Od aktializace zásad Googlu ohledně plateb mobilem, mi nejde zaplatit na terminálech v MHD, mobil se zatváří, že OK, ale platba neproběhne a terminál vyhodnotí chybu. Nemá někdo nějakou zkušenost - radu?
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Burak_OV
Pioneer
Možnosti
Problém nakonec vyřešen. Po aktualizaci Google Peněženky je potřeba smazat kartu/y, a přes aplikaci banky jí/je znovu přidat.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

22 Odpovědi
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Mam posledni dobou stejnou zkusenost s hodinkama v obchodech (dokonce i tam, kde jsem pred hodinou udela nakup stejnou metodou bez problemu).
Hodinky normalne zavibruji, objevi se modra fajfka, ale terminal pise "zamitnuto" nebo "neplatna karta".
A to opakovane. Pomuze az zmena karty.
Gpay na Samsung zarizenich je v tomto stavu k nicemu. Uz jsem zacl nosit plastovou kartu opet.
0 Like
Burak_OV
Pioneer
Možnosti
No to právě je to, co mě štve. Už i občanka v mobilu, ale v tomto se "vracíme na strom"...
0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Je to bezny cyklus. Nic neobvykleho. Puvodne skvelou aplikaci/vyrobek vyrobce pod zaminkou "lepsiho uzivalskeho zazitku" do.urví k nepouzitelnosti. Jen si vzpomente napr na puvodni google pay nebo treba na oneui5.1...a srovnejte s tim ty paskvily co mame ted.
Google ani Samsung nejsou jedini, ale s prehledem tomuto trendu vladnou. (I kdyz google asi vladne vic..vlastne neznam zadnou jeho sluzbu nebo aplikaci, kterou by sam nedomršil)

A ano..je to k zbliti.
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Co mi docela vadi, ze s expanzí gpay opustily banky sve vlastni platebni aplikace (kb, air, csob a dalsi). Ty fungovaly vyborne.
Zustala jen raifka.
Na zacatku to vypadalo sluničkově..gpay fungovalo, banky snizily naklady na vlasni vyvoj, user byl spokojeny, banky a google rovněž.
No a jak to dopadlo :smiling-face:
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Zdravím, nesouvisí to nějak s tím novým nastavením Google Wallet? Je tam v předvolbách v nastavení ověření přímo více možností pro platbu za mhd, kde je možnost nejdříve hledat karty mhd. Zkoušel jste to přenastavit? Chcete přímo platit nebo máte nějaký validovaný kupon na kartě?
Burak_OV
Pioneer
Možnosti
Jen platit. V nastavení je jen ověření (pin, otisk,...) nebo někde něco nevidím?
0 Like
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Tohle tam nemate?1717964282801_1717964282781_0.jpg
0 Like
Burak_OV
Pioneer
Možnosti
Mám, úplně stejně
0 Like
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Tak zkuste vypnout to ověření pro platby v mhd, třeba to pomůže...
0 Like