Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Hodinky

(Téma vytvořeno: 27-10-2024 12:37 PM)
127 Zobrazení
Tomasek215
Explorer
Možnosti
Ahoj. Máte někdo zkušenost s funkčností Huawei hodinky a Samsung? 

Měl sem Xiaomi hodinky a se samsungem moc nekomunikovali. Tak se chci zeptat jestli nemá někdo zkušenost. Diky
7 Odpovědi
Řešení
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Dobrý den @Tomasek215,

co se týče značek Huawei a Xiaomi, tak je to dost podobné. Obecně se doporučuje pro 100% funkčnost zařízení od stejné značky.

Aby Vám tak tedy vše fungovalo bez omezení, doporučuji jak Samsung telefon, tak i Samsung hodinky.

Hezký den. 

Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Tomasek215 

ve většině případů to nějak funguje, ale většinou je u čínských značek znatelné "agresivní" ukončování aplikací a s tím případné problémy a potíže mohou způsobovat také zdravotní funkce. Tady pokud nezakoupíte zařízení stejné značky, vždy riskujete, že ne vše bude fungovat na 100%.

Dušan34
Pathfinder
Možnosti
Dobrý deň. Ja som mal Huawei hodinky dakedy gt2 ale nebol som snima spokojný lebo keď som dal do hodiniek niekoho kto mal číslo na pevnú linku tak sa vôbec nedalo volať či už túto chybu Huawei odstránil neviem v tedy keď som volal na pobočku Huaweiu na Slovensku povedali mi to isté ako predchodcovia že Huawei hodinky najlepšie fungujú z Huawei mobilom lebo ak máte iný typ mobilu nemusí to správne fungovať. Tak teraz mám hodinky aj mobil tej istej značky.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
Testoval jsem GT5 Pro, teď testuju D2, oboje zcela bez problémů, všechno co má fungovat, funguje.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

MPdriver
Pioneer
Možnosti
Napíšete sem vaše poznatky a zkušenosti z testování? Mám samsung watch 7 a není to špatný,ale ta výdrž je hrůza. Garmin mi zase nedovolují odepisovat na zprávy a přijímat hovory a 27 tisíc za ně dát nechci,takže hledám nějakou alternativu dalo by se říct,nějaký kříženec mezi samsung watch a garmin. Gt 5 mě docela zaujaly i docela dobrou vydrží na baterii a možnosti odepisovat na zprávy a přijímat hovory a sportovní funkce taky nejsou úplně mimo 😊 koukal jsem na nějaká videa,ale myslím,že minulý rok,když jsem měl fit 3 tak mi to na pozadí hodně bralo baterii a dosah Bluetooth nebyl nic moc. Díky
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Omlouvám se, ale najděte si recenzi na SvětAndroida.cz. Asi by nebylo fér ani k redakci, kdybych sem dávat kopie článků a také by se to určitě nelíbilo moderátorům, kdybych tu recenzoval hodinky konkurenčního výrobce - a tohle bych chápal. Kdybyste se ptal na hodinky od Samsungu, možná by to prošlo.

Moje odpověď je ve smyslu: hodinky Huawei s telefonem Samsung mně fungují dobře, takže telefon Samsung měnit nemusíte. Na druhou stranu, asi bych vám doporučil spíš Galaxy Watch Ultra. Ty už mají podobnou výdrž jako ty GT5 Pro a nabízejí mnohem více muziky.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

hota
First Poster
Možnosti
mám GT3 pro a Samsung A54 spokojnosť, bez problémov, najlepšia vydrž, minimálne týždeň.
Trocha mi blbne meranie vzdialenosti plávania, ale ti nesúvisí s telefónom
0 Like