Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Generativní tapety S24 Ultra

(Téma vytvořeno: 19-03-2024 09:15 AM)
584 Zobrazení
Váňa
Explorer
Možnosti
Ahoj...dneska mi přestaly fungovat generativní tapety...Píše to..."službu nelze použít" Máte to taky někdo? Diky....
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Váňa
Explorer
Možnosti
Stačilo zviditelnit datum narození z volby soukromé na "všechny" Došlo k aktualizaci. A pak jsem to dal zpět...a funguje...

Zobrazit řešení v původním příspěvku

12 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den, u mého S24U funguje dobře. 1710838189648.jpg

fajnsnek2
0 Like
Váňa
Explorer
Možnosti
No podle vašeho obrázku to mám stejně. Ale jak zmáčknutí tlačítko generovat, vyjede hláška "Sluzbu nelze použít" To co už mám vygenerováno můžu použít jako pozadí...Jen mi teď nefunguje generování nové tapety...
0 Like
Váňa
Explorer
Možnosti
Takhle...1710839550853.jpg
0 Like
owljacob
Troubleshooter
Možnosti
Napadá mě, zda tam nebude nějaký limit.
0 Like
Váňa
Explorer
Možnosti
Neměl by být. Mám pocit že jsem někde četl že vygeneruje max 16 pozadí a pak odmazává ty nejstarší. V aplikacích jsem našel apki live walpaper, vymazal jsem data i paměť. Restart telefonu, ale stejně to nepomohlo..
Včera večer to ještě fungovalo, dneska ráno už ne...Jako Není to důležitá funkce. Spíš takové hraní s pozadím :smiling-face: Ale zajímá mě, jestli to dělá jen mi nebo ještě někomu...
0 Like
owljacob
Troubleshooter
Možnosti
Zkuste se tu trochu porozhlédnout. Mám pocit, že někdo přesně tento problém nedávno zmiňoval.
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Generování jsem zkoušel a následně se vytvořila... 

fajnsnek2
0 Like
Váňa
Explorer
Možnosti
Díky moc...ale tím to není. Trochu jsem pátral a nejsem sám...https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s24-series/how-do-i-fix-quot-cant-use-service-quot-when-t...
Ale zatím nemám řešení...Souvisí to nějak s Google podmínkami nebo tak nějak...uvidíme. Časem se řešení určitě najde. Díky...
0 Like