Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Gemini hlasový povel nejde.

(Téma vytvořeno: 23-01-2025 08:11 AM)
1129 Zobrazení
dandydan
Pathfinder
Možnosti
Zdravím Vás, 

Chcel som vyskúšať gemini , všetko funguje okrem toho keď chcem vyvolať asistenta gemini slovom ok google alebo hey google sa mi dole na lište nezobrazí nič , musím prstom potiahnuť z dola so strany buď pravej či ľavej hore a lišta gemini sa zobrazí.
Pri vyvolaní gemini povelom ok google a hey google sa mi zobrazí len malá ikonka s mikrofónom hore pri hodinách zelený mikrofón, že je práve aktívny, no lišta gemini nie.

Ešte podotknem že pokiaľ zmením v gemini jazyk na anglický tak lišta gemini vybehne po hlasovom povele v pohode, robí to len pokiaľ mám nastavený SK alebo CZ jazyk.

Vie mi tu niekto poradiť ako by som si to vedel nastaviť na povel hlasový aby to išlo ?

Mám S24 ultra , Ďakujem 

Pridávam screen lišty v spodnej časti o ktorú sa mi jedná.

image

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @dandydan 

bude to pravděpodobně tím, že pro naše jazyky přijde tato funkcionalita až s následnou budoucí aktualizací, tedy na One UI 7.0.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

16 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @dandydan 

bude to pravděpodobně tím, že pro naše jazyky přijde tato funkcionalita až s následnou budoucí aktualizací, tedy na One UI 7.0.

dandydan
Pathfinder
Možnosti
Ja som si to tiež myslel no neviem prečo je tam jazyk SK a CZ už na výber teraz a dá sa s tým pracovať v pohode no táto jedna vec nejde a musí sa manuálne zapínať asistent.

Je to škoda, pokiaľ mám mobil položený na stole tak ho musím vždy vziať do ruky pokiaľ chcem využiť gemini.

Tak si musíme asi počkať na ten update , nakoľko do rady S25 ultra mi nateraz nedáva zmysel investovať kvôli maličkým zmenám len.

Ďakujem za info
Tomasstudnicka
Pathfinder
Možnosti
Ahoj také sem zkoušel myslím si že to přijde podpora pro ČR a SK až v budoucím updatu anglická verze funguje v pohodě 😊
dandydan
Pathfinder
Možnosti
Ďakujem za info , len som si myslel že to robí len mne v mobile a mám niečo zle nastavené.
Tak si počkáme na update.
Tomasstudnicka
Pathfinder
Možnosti
Mám to úplně stejně těším se až bude update a Gemini bude mít podporu jak pro ČR tak i SK bude 🔥👏
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Gemini ako taký už CZ/SK jazyk podporuje (aspoň tak píšu články na internete). Text a reč však môže byť niečo iné...

Plne implementovaný Gemini v zariadeniach Samsung bude až od OneUI 7.0

fremycz
Pioneer
Možnosti

Aktuálně je v nastavení Jazyka Gemini pro funkce s asistentem Google tedy i vyvolání Hey Google podporována pouze angličtina. Alespoň já to tak mám již několik měsíců v aplikaci.

Na výběr dalších jazyků, jak teď vidíme i češtinu a slovenštinu se používá pouze pro komunikaci s Gemini. Nejsem optimista, že toto se v únoru na vybraných zařízeních změní.

Mě ale mrzí, že ke 23. lednu 2025 umožňuje přerušit Live odpovědi v Gemini ve slovenštině ale čeština to přepínání nemá. Chová se vám aplikace stejně?

Na Galaxy S23+, s updatem Gemini 1.0.686588308 v beta testování.

0 Like
Gigi_Dag
Helping Hand
Možnosti
Ale ved Gemini už má podporu aj na sk aj v CZ dávno.
0 Like
Tomasstudnicka
Pathfinder
Možnosti
Ano, ale ne v tak velké míře. Některé funkce jsou stále v angličtině, proto je Geminj otravné používat. Přepínání z češtiny na angličtinu není nic pro mě.
0 Like