Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy

(Téma vytvořeno: 05-11-2024 05:39 AM)
276 Zobrazení
NikčaŘ
Pioneer
Možnosti
Prosím, nemáte někdo informace ohledně slibované češtiny pro Galaxy S24?
12 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @NikčaŘ
máte na mysli češtinu pro Galaxy AI? Z našich informací, co máme jako členové Members Stars se na jazykovém balíčku pro náš trh pracuje, ale datum vydání je zatím neznámé. Nicméně musím říct, že některé funkce Galaxy AI cz podporu mají.

Řešení
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Ako píše kolega, o termíne pre češtinu a slovenčinu v túto chvíľu nemáme žiadne oficiálne informácie.

Každopádne, pred nejakým časom sme s kolegami spísali súbor článkov o rôznych funkciách Galaxy AI, ktoré je možné využívať aj bez podpory lokálnych jazykových balíčkov 😉

https://eu.community.samsung.com/t5/community-blog/galaxy-ai-members-stars/ba-p/10218025

Hacker2smurfs
First Poster
Možnosti
Dobrý den
Také by mě to zajímalo kdy bude slibovaná podpora českého jazyka hlavně pro překlad v reálném čase hovorů a tlumočníka.
Podle recenzentů na YT. říkaly že do konce roku 24. A je Listopad a stále nic.
Proto jsem utratil nemalé peníze za s24 ultru.
Tak by kluci a holky co na tom pracují měli trochu zabrat.. díky.
Milan L.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Samsung před pár dny oznámil turečtinu, rumunštinu, švédštinu a ještě něco. S tím, že "do konce roku". Takže letos s češtinou už asi počítat nemůžeme. A to tu "někdo" psal o březnu... :face-with-tears-of-joy:

Zajímalo by mě, pokud to nevydají ano před S25, jestli by to nebylo na hromadnou žalobičku. Samsung tvrdil, že čeština bude a dost lidí si kvůli tomu ten telefon koupila. 

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

NikčaŘ
Pioneer
Možnosti
Přesně
0 Like
Jirka77
Big Cheese
Možnosti
A má někdo vůbec ty koule na to ji podat? Asi by nebyla šance to vyhrát. Hodně o tom pochybuji.
Samsung Galaxy S24U+
Galaxy Watch 7
Galaxy Buds2pro
0 Like
dejvidek_cz
Troubleshooter
Možnosti
Priorita češtiny jako výrazně minoritního jazyka je velmi malá, v dodání češtiny bych tedy nedoufal, je to něco čím by se Samsung rád pochlubil stylem "maká se na tom, bude to do půl roku", od uvedení S24 je vlastně ticho a jen se neurčitě zástupce Samsungu vyjádřil na nějakém streamu. Já v dodání češtiny moc nevěřím , rád bych se pletl. Možnosti CZ zastoupení jsou v tomto rovny prakticky nule. Rozumím jak je vývoj náročný, na druhou stranu část lidí tu má telefony za nemalé peníze, tak očekávají nějaké služby. Místo toho Samsung předběhnou noname čínské značky 🙂
S25 Ultra 1TB, Android 16, One UI 8 (Beta), Buds 3 Pro
Zálohujte si data! (než o ně přijdete!)
Librys
First Poster
Možnosti
Takže Samsung si už nikdy nekoupím!!!!!!!!!!!!
NikčaŘ
Pioneer
Možnosti
Já nejsem zklamaná jen češtinou, ale i foťáky. Před reklamací a po. No nevím co bylo lepší zda černý flek nebo teď svítící 🫣20241108_182624_1000031074_1731086839.jpg
0 Like