Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Funkce ochrany baterie

(Téma vytvořeno: 26-02-2024 12:11 AM)
399 Zobrazení
VLKOR
Helping Hand
Možnosti
Dobrý den, 

chtěl bych se zde zeptat,nkeslti někdo používáte funkci ochrana baterie, konkrétně režim Základní - jakmile se nabije na 100 %, přestane se nabíjet dokud nespadne stav nabití pod 95 %. Přestože mám tuto možnost zapnutou, pořád telefon ukazuje 100%, i když na něm něco dělám.

image

Pokud je připojený k nabíječce, nejsem schopen se na těch 95 % dostat.

Děkuji a přeji hezký večer.
0 Like
6 Odpovědi
bul-yong
Explorer
Možnosti

Já to mám nastavené a funguje to minimálně když telefon nechám na pokoji. Můžu to zkusit s používáním, možná ta ochrana funguje, jen když to je v klidu, ale pokud se na telefonu pracuje, tak předpokládá, že potřebuju plnou kapacitu, ale to si jen domýšlím. Zkusím to zítra (dnes) v práci.

0 Like
VLKOR
Helping Hand
Možnosti
Děkuji
0 Like
bul-yong
Explorer
Možnosti

Teď se mi to také nedaří navodit, ale také se mně nedaří navodit rozumné podmínky pro testování. Ale vybavuju si, že ráno mívám méně než 100, ale více než 95 %, takže to asi nějak funguje.

0 Like
CoE
Navigator
Možnosti
Mám to vypnuté, ale to proto, že zásadně nenabíjím přes noc. Standardně přes týden nabíjím bezdrátově dle potřeby a o víkendu nechám kapacitu klesnout pod 15% a nabiju kabelem na 100%.Screenshot_20240226_102819_Device care_1000002555_1708939699.png
0 Like
Bechterev
Journeyman
Možnosti
Já nabíjím přes noc bezdrátově a mám nastaveno na adaptivní. Mobil mě budí 6.40 a mám nabito na 95-97%.
0 Like
matejvc
Pathfinder
Možnosti
Srovnalo se vám to nějak? U S23U aktuálně sleduji stejný projev.
0 Like