Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Dotaz a informace

(Téma vytvořeno: 16-11-2025 07:24 PM)
284 Zobrazení
Zdendulin
Pioneer
Možnosti
Dobry den. Tak mam pocit,ze tady na foru nejakym zpusobem funguje cenzura. Dne 20.10.2025 jsem dal prispevek ohledne dotazu za co by kdo vymenil znacku Samsung. No dneska jsem k prispevku chtel neco dopsat a ejhle...prispevek byl odstranen....hmmm....a jinak tedy se prispevek tykal toho cim nahradit samsung. Takze damy a panove dneska jsem tedy po mesicnim rozhodovani objednal Honor Magic 7 Pro. Nasledne vas budu informovat o tom jestli byl prechod uzitecny a nebo nikoliv. Sam jsem zvedav jestli me bude chybet par funkci a aplikaci od samsungu, napr. Samsung browser, samsung pass a nebo jestli take budu postradat rutiny a pak taky jak se budou kamaradit samsung hodinky a sluchatka...no uvidime....a jednim z hlavnich duvodu je momentalne rapidni vybijeni baterie po poslednich dvou aktualizacich na mem S24+, dale take nedostupnost cestiny v AI (ta sice neni ani u Honoru), slabsi signal SIM karet...
7 Odpovědi
Vasa24
Samsung Members Star ★
Možnosti

Dobrý den @Zdendulin , ohledně cenzury a vašeho příspěvku nedokážu odpovědět. 

Co se týká rapidního vybíjení vašeho telefonu S24+ , předpokládám vyřeší, nějaká další aktualizace. Možná by pomohlo tovární nastavení. Signál SIM u Samsungu oproti některé konkurenci je opravdu slabší. 

Sluchátka po stažení aplikací Galaxy Wearable a Galaxy Buds by Vám měl otevřít přístup do všech funkcí, s hodinkami ,ale už přijdete o několik funkcí . Rutiny jsou velmi dobrý nástroj pro automatizaci a nejsem si jistý jak na tom bude konkurence.

Propojenost ekosystému Samsung je jeden z nejpropracovanějších a je navržen tak aby co nejvíce usnadnil život. Určitě pak dejte vědět jak Vám vše funguje a uvidíte co Vám bude více vyhovovat. 😉

dejvidek_cz
Hotshot
Možnosti

Dobrý večer, v první řadě je třeba si uvědomit, že se pohybujete v soukromém diskusním fóru a oprávění lidé zde můžou ponechat, případně smazat co uznají za vhodné. To že vám nedají vědět, že diskuse byla z nějakého důvodu smazána, to je věc jiná. 

K čínským telefonům asi tolik, že u mne neexistuje varianta, že bych do telefonu čínského výrobce dal svoje osobní údaje. Mám v telefonu tolik osobních dat, od přístupu do bank, investice, k datům kde jsem byl ubytován, kde a kolik jsem platil, kdy a s kým jsem letěl a tak dále, že to prostě nepřipadá v úvahu. A ano, používám občas i dva totožné telefony, kdy jeden je prakticky bez dat, to je v momentě, kdy cestuji do země, kde je lepší ty data tam prostě nevozit a že už jich bylo. Již jsem to tu možná už v nějaké souvislosti psal, existují dle mého jen tři použitelní výrobci (akceptovatelní chcete-li), abecedně to jsou Apple, Google, Samsung. Pak jsou další výrobci, kteří mají tak malé portfolio modelů, že je těžké si vybírat.

Ale rozumím tomu, že je spousta lidí, kterým je to úplně jedno, první co si na čínském telefonu pustí je TikTok, nakoupí na Temu, Sheinu a kdyby to šlo, tak komunikují přes Wechat (mimo Čínu, v ní je to must have aplikace). Hodně štěstí....

S25 Ultra 1TB, Beta 3 One UI 8.5, S938BXXU7ZZA3
Zálohujte si data! (než o ně přijdete!)
Zdendulin
Pioneer
Možnosti
Dobry vecer. Dekuji za nazor a nezbyva me nez v nekterych vecech co se tyka bezpecnosti souhlasit. Nicmene nejaky Shein, TikTok a jine cinske app mne vubec nezajimaji. A co se tyka bankovnich aplikaci, tak neni nic jednodusiho nez napriklad telefonu sverit pouze ten ucet na kterem temer nic neni. A pak taky kde je jistota toho, ze google a Apple data nesbiraji a telefony nesmiruji. Myslim, ze by to bylo na dlouhou debatu. A proste jen chci po letech u Samsungu zkusit i neco jineho a kdyz z nejakeho presvedceni zavrhuji vami zminovane Pixel a Iphone. A ano jsem v soukromem foru a bohuzel ano opravneni lide muzou co si usmysli, aby treba nahodou nekdo nedal nejaky nazor na neco jineho nez o cem je toto forum a nezacali mu utikat ovecky....
dejvidek_cz
Hotshot
Možnosti

Vidíte tu zvrácenost? Mít v telefonu bankovní aplikaci propojenou s účtem, na kterém "téměř nic není"? K čemu je pak takový telefon dobrý? To bych těch okleštěných aplikací musel mít v telefonu desítky.  

Víte, Google, Apple (a Samsung) data také sbírají, jenže k úplně jiným účelům, primárně jsou to marketingové důvody. Pokud mezi sbíráním dat u zmiňovaných firem a čínským výrobcem nevidíte rozdíl (no vidíte, když nahlas říkáte to o bankovní aplikaci), tak si myslím, že debata je zbytečná. Je to takové obhajování "toho svého", aneb kdo si bude kritizovat to co si koupil za vlastní peníze že? 

A nakonec snad, pokud používáte slovník typu cenzura, ovečky a podobně, tak se nedivte, že vám příspěvky případně smažou, bláboly o "jiném názoru" fakt mají vypovídající hodnotu rovnou nule. Jinak řečeno, pokud se neumíte kultivovaně vyjadřovat, tak se pak nedivte. Je to asi podobné, jako byste na webu Honoru založil téma, "Zkušenosti s přechodem na S25", obávám se, že ani takové fórum nemají.

Ať se daří.

0 Like
Zdendulin
Pioneer
Možnosti
🙏🙏🙏 Vazeny pane a proc bycj nemohl pouzit slovo cenzura a ovecky ? .....Ja uz radeji tehle diskuze zanecham, protoze mam pocit, ze jsem narazil do zdi.
0 Like
dejvidek_cz
Hotshot
Možnosti

Já se vám strašně omlouvám, kde jsem napsal, že nemůže používat to a to slovo? 

Já jsem jen napsal, že v případě kdy taková používáte, tak se pak nedivte případným následkům, zatím děláte obojí a jak jste téma začal, tak v něm nepokračujete, žádné zkušenosti tu nejsou.

0 Like
Barykelo
Pioneer
Možnosti
Sílu signálu SIM vyřešila u mé S25U změna CSC na indickou (INS). Navíc získáš nahrávání hovorů.