Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Budík

(Téma vytvořeno: 15-11-2024 06:48 PM)
27 Zobrazení
カネキケン
Voyager
Možnosti
Už sa vám stalo že ste mali zapnutý budík, a nezvonil vám? Mne sa to dosť stávalo na A53 že tak 3-5x za rok mi nešiel. Teraz pri S24 ultra po 2 mesiacoch dneska ráno akurát nezvolil. A to som mal dokonca 3 budíky nastavene pre istotu. (ak by som zaspal hneď čo sa zobudím 😅 ) všetko nastavené aj deň aj hodina aj zvuk a nič z toho. Ani jeden z 3 budíkov.. akože stáva sa to občas ale aj tak. Počul som že budík ide aj keď je mobil vypnutý, mne osobne to príde vylúčené pretože je predsta vypnutý.. nemal by fungovať, no to som ešte neskúšal. Len toto prečo niektoré dni nejdú. 
0 Like
PetrV
Troubleshooter
Možnosti
Do frasa🤣🤣
S25 ultra 512GB
0 Like
カネキケン
Voyager
Možnosti
V tomto súboji asi ne vyhraté 🤣🤣
0 Like
PetrV
Troubleshooter
Možnosti
Já na hodinkách mám vypnuto1731611464041.jpg
S25 ultra 512GB
ParkerPM
Voyager
Možnosti
Mne sa ešte nikdy nestalo, že by mi budik nezazvonil.
Inak možno zvonil ale vas nezobudil 🙂 vsetko je možné.
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Osobne mám 3 budíky denne (z rovnakých dôvodov ako Vy 🙈), ale musím sa teda priznať, nikdy - ale že absolútne nikdy - sa mi nestalo, aby budík ráno nezazvonil 🤔

Osobne by som to videl na režim nerušiť u hodiniek. Niekedy sa hodinky synchronizujú s telefónom aj cez WiFi, tak premýšľam, či sa Vám to z času na čas neudeje práve v noci -> tým pádom by sa presunul aj režim nerušiť 🤔

0 Like
カネキケン
Voyager
Možnosti
Z 3 budíkov ani jeden? Na 4:30, 4:35 a 4:40 musel nejaký budík ísť, no nič..
0 Like
カネキケン
Voyager
Možnosti
To by sa ale stálo potom každý deň, a nie občas. Za tento rok sa mi stalo 2x 1x ked som mal ešte a53 a začiatkom septembra som kúpil S24 ultra a stalo sa to predvčerom. Nápada ma jeden spôsob, vyresetovat to celé ako novy z výkupu, moja a53 po 2 rokov to nezvládala, kamera nefungovala ako mala jedine pro kameru som mohol používať na fotky. Keď som kúpil S24 ultra a všetko preniesol a a53 som vyresetoval úplne, vrat si ho nechal, a ide akoby nebol ani použitý, všetko plynule ako ma.. ale či to pomôže s budíkom to fakt neviem... niečo s tým ale skúsim.
0 Like
TommyCZ
Troubleshooter
Možnosti
Pokud máš problémy se vstáváním můžu doporučit aplikaci Sleep jako budík. Můžeš si tam nastavit toho moc. Hlavně tam můžeš nastavit , že budík vypne pouze když oskenujes určitý QR kód. A nikdy se mi nestalo , že nezvonil. Jsou tam i melodie na spaní atd. Mrkni
Možnosti
Dobrý deň áno stalo sa mi to aj na samsung galaxy a23 5g aj som mal zapnutý budík a nič
カネキケン
Voyager
Možnosti
Konečne, nie som sám 👏👏
0 Like