Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Automatický restart

(Téma vytvořeno: 25-11-2024 12:24 PM)
149 Zobrazení
Košík99
Voyager
Možnosti
Ahoj rád bych se zeptal na nastavené automatické optimalizace nebo restart nebo jak tomu chcete říkat systému kterou mám nastavenou na datum a čas ale telefon se mi nerestartuje restartuje se jenom v případě potřeby nebo se to děje automaticky nastavený čas

image

0 Like
11 Odpovědi
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
pokiaľ si nastavíte reštartovanie podľa plánu, tak zariadenie sa v nastavený čas reštartuje za predpokladu, že zariadenie sa nepoužíva.
Nie som si istý ako je to na najnovšom OneUI, ale predtým bolo vyžadované taktiež, aby bol deaktivovaný zámok SIM karty (nastavenia > pripojenia > správca kariet SIM > ďalšie nastavenia kariet SIM >zabezpečenie karty SIM > zamknutie karty SIM).
0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Dobrý den @Košík99,

jen upřesňující dotaz - není to jen tím, že o tom restartu nevíte, když se to děje v sobotu ve 3:40 ráno? Když to nastavíte nyní - třeba za 5 minut na daný čas, tak se to také nerestartuje?

0 Like
Košík99
Voyager
Možnosti
Nerestartuje. Zkouším to třeba nastavit na vás za pět minut a sleduji to, a nic se neděje. Zkoušel jsem to vícekrát. Možná, jak píše pán před vámi, je potřeba vypnout zámek SIM karty, ale za mě by to nemělo mít vliv. Proč si vypínat zabezpečení telefonu na takovou funkci? To se mi nezdá.
0 Like
Košík99
Voyager
Možnosti
I když vypnu zabezpečení karty tak nefunguje
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
pripájam screen z predošlého One UI. Momentálne som nechal ešte podmienky reštartu overiť v aktuálnom One UI, no predtým to fungovalo, tak ako som uviedol. Reštart by mal nastať niekedy v priebehu 1 hodiny od nastaveného času, z čoho usudzujem, že to nefunguje tak ako sa to snažíte otestovať. Pod pojmom zariadenie sa nepoužíva nie je skryté len to, že odložíte telefón na 5 minúť, ale v zásade by malo ísť o dlhší stav nečinnosti. Skúste túto funkciu preveriť nastavením počas noci kedy zariadenie nebude používané. Budem Vás informovať aké info dostaneme k podmienkam fungovania tejto funkcie.
1732533870215.jpg
Košík99
Voyager
Možnosti
Ano děkuji vyzkouším to také.
0 Like
PetrV
Troubleshooter
Možnosti
A k čemu je to dobré 😉
S25 ultra 512GB
0 Like
Košík99
Voyager
Možnosti
Na nic
.😊
0 Like
PetrV
Troubleshooter
Možnosti
Já mám zapnuté automatické a více to neřeším , občas se to restarne , ale musí být v klidu .
S25 ultra 512GB
0 Like