Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

ATM και Ανέπαφες συναλλαγές!

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 12-11-2024 01:06 PM)
201 Προβολές σελίδας
gjimmys-S24
Pathfinder
Επιλογές
Καλησπέρα στο forum έχει κάποιος πρόβλημα με ανέπαφη συναλλαγή σε ATM εθνικής με το κινητό;Εγώ ενώ βάζω pin κανονικά δεν μου κάνει την συναλλαγή.Θα δοκιμάσω και με το smartwatch.
annam_polyp
Navigator
Επιλογές
Λοιπόν δοκίμασα να ξανακάνω ανάληψη σήμερα από περιέργεια και δούλεψε κανονικά. Πάνω σε αυτό που είπες για την εικονική, δεν τσεκάρεις μία αν τα τελευταία ψηφία της κάρτας στο πορτοφόλι είναι τα ίδια με τη φυσική; Γιατί νομίζω τον αριθμό της εικονικής τον βγάζει μόνο στην αγορά. Επίσης χαζή ερώτηση αλλά θα την κάνω. Nfc ανοίγεις κανονικά κατά την προσπάθεια, έτσι;
gjimmys-S24
Pathfinder
Επιλογές
Καλησπέρα,κατά αρχάς να σε ευχαριστήσω που ασχολείσαι,κατά δεύτερον δεν σχολιάζω τα περί nfc😂και κατά τρίτον όχι δεν είναι ίδια τα τελευταία ψηφία της εικονικής με την κανονική!
gjimmys-S24
Pathfinder
Επιλογές
Δες εδώ 1731595998481.jpg
gjimmys-S24
Pathfinder
Επιλογές
Τι κάνουμε τώρα γιατρέ;
annam_polyp
Navigator
Επιλογές
Παρακαλώ! 😊 Έχω μπει κι εγώ σε περιέργεια να δω τι γίνεται.. Χαχαχαχα καλά κάνεις και δεν το σχολιάζεις αλλά είπα μήπως και! 😝 Βασικά άκυρο για την εικονική γιατί τελικά και εμένα άλλο νούμερο έχει. Το ...5700 όμως είναι κανονικά του πλαστικού σου. Αλήθεια δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ. Αν δε βαριέσαι, μήπως να υποβάλεις στη φόρμα επικοινωνίας στο site της τράπεζας το πρόβλημα να το ελέγξει το IT;
gjimmys-S24
Pathfinder
Επιλογές
Μάλλον αυτό θα κάνω γιατί τους έχω πάρει 3 τηλέφωνα και δεν έχουν βρει κάτι να φταίει.Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου !!
annam_polyp
Navigator
Επιλογές
Σιγά δεν έκανα κάτι! Ελπίζω να βρεθεί η λύση 🙏 Καλό βράδυ!
gjimmys-S24
Pathfinder
Επιλογές
Και εγώ το ελπίζω γιατί θα τρελαθώ πληρώνω κανονικά με το κινητό και δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω για ανάληψη;Καλό βράδυ!
Zemial
Voyager
Επιλογές
Δεν χρειάζεται να ανοίξεις το google pay,αν έχεις απλά ανοιχτό το nfc το ανοίγει μόνο του όταν το πλησιάζεις στο atm και κάρτα βγάζει την επιλεγμένη σου.
Τώρα για να μην σου προχωράει την συναλλαγή η το συγκεκριμένο atm δεν έχει σε λειτουργία τις ανέπαφες συναλλαγές η απλά μπορεί να μην έχει τα αντίστοιχα χαρτονομισματα για το πόσο που θες (θα έβλεπες ομως χρέωση ποσού και μετα αντιλογισμο).
Άλλο που ίσως συμβαίνει, μήπως πατάς τρεχουμενος πχ αντι για ταμιευτηρίου?
Τελικά τα κατάφερες?
gjimmys-S24
Pathfinder
Επιλογές
Όχι δεν τα κατάφερα ,το περίεργο είναι πως σε πιστωτική δουλεύει στην χρεωστική δεν κάνει την συναλλαγή.Θα δοκιμάσω πάλι.