Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Πτωση #πτωση #θόρυβος

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 13-11-2024 04:08 PM)
235 Προβολές σελίδας
geo2022
Explorer
Επιλογές
Καλησπέρα σε όλους. S24 ultra. Μου επεσε από την τσέπη και πλέον όταν κουνάω το κινητό ακούγεται έντονος ήχος σαν να ξεκόλλησε κάτι. Έχει ιδέα κανείς τι μπορεί να είναι? Πριν παει για service. Από την μέση και πάνω ακούγεται? 
13 Απαντήσεις
Anonymous User
Δεν εφαρμόζεται
Επιλογές
Κατα πάσα πιθανότητα ειναι η σταθεροποίηση της καμερας. Ακούγεται σαν να έχεις ενα πετραδάκι στην κάμερα το οποίο είναι φυσιολογικό δεν έγινε απο την πτώση απλώς δεν έτυχε να το ακούσεις πριν.
Αλλά μπορεί να μην ακούγεται αυτό σε εσένα μη σε πάρω στον λαιμό μου
geo2022
Explorer
Επιλογές
Να ακούγεται τόσο έντονα? Δοκίμασα ένα ακόμα s24 ultra αλλά δεν έκανε. Μήπως με την πτωση ξεκόλλησε η έφυγε από την θέση του?
Anonymous User
Δεν εφαρμόζεται
Επιλογές
ενα ελαφρύ κλικ κλικ κλικ ειναι φυσιολογικό πάντως.
Το περίεργο ειναι που το αλλο σ24 δεν έκανε ηχο😂
geo2022
Explorer
Επιλογές
Δεν έβγαλε την θήκη αν και δε ξέρω κατά πόσο επηρεάζει. Η δεν είχε την ηρεμία για να το ακούσει. Αλλά το δικό μου είναι έντονο
chris_S21U
Big Cheese
Επιλογές
Και σε S21 Ultra που έχω ακούγεται ο θόρυβος και χωρίς να βγάλω τη θήκη, όντως ακούγεται λίγο έντονο σαν να έχει πετραδάκι.
chris_S21U
Big Cheese
Επιλογές
Τώρα πόσο έντονο πρέπει να ακούγεται ως φυσιολογικό δεν ξέρω. Από την μέση και πάνω ακούγεται κοντά στις κάμερες.
JoannaA52s
Big Cheese
Επιλογές
Αν το κουνήσω ακούω και εγώ κάτι αλλά είναι αυτό που λένε κοντά στην κάμερα. Αν πιστεύεις ότι είναι κάτι άλλο καλό θα ήταν να το πας σε σέρβις.
geo2022
Explorer
Επιλογές
Αύριο θα το πάω στην Samsung. Τουλάχιστον να αποκλείσω ότι δεν είναι τόσο σοβαρό από την πτωση και είναι φυσιολογικό κάτι που δεν παρατήρησα ποτε.
stavroulakal
Pathfinder
Επιλογές
Αυτό το κλικ κλικ της κάμερας νομίζω πως άμα ανοίξεις την κάμερα να βγάλεις φώτο και το κουνήσεις δεν ακουγεται. Ανοίγει κάτι ο φακός από μέσα κ σταματάει να ακουγεται