Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

ATM και Ανέπαφες συναλλαγές!

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 12-11-2024 01:06 PM)
197 Προβολές σελίδας
gjimmys-S24
Pathfinder
Επιλογές
Καλησπέρα στο forum έχει κάποιος πρόβλημα με ανέπαφη συναλλαγή σε ATM εθνικής με το κινητό;Εγώ ενώ βάζω pin κανονικά δεν μου κάνει την συναλλαγή.Θα δοκιμάσω και με το smartwatch.
20 Απαντήσεις
GeorgiaP_
Moderator
Moderator
Επιλογές

Καλημέρα! Σου εμφανίζει κάτι συγκεκριμένο και δεν γίνεται η συναλλαγή ;

gjimmys-S24
Pathfinder
Επιλογές
Καλημέρα όχι απλώς μου λέει ότι η συναλλαγή δεν έγινε.
annam_polyp
Navigator
Επιλογές
Δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο τέτοιο πρόβλημα. Σε ανάληψη που το έχω χρησιμοποιήσει, μου προχωράει κανονικά. Έχω το s22+
gjimmys-S24
Pathfinder
Επιλογές
Για πες μου ακριβώς τις κινήσεις που κάνεις.Σε εθνική έτσι;
annam_polyp
Navigator
Επιλογές
Το έκανα ακριβώς όπως και σε αγορά με pos. Ανοίγω το google pay, επιλέγω την κάρτα που θέλω και πλησιάζω το κινητό στο σημείο που έχει το nfc στο atm. Μετά βάζω pin και προχωράω σε συναλλαγή. Ναι σε εθνική γιατί τυχαίνει να δουλεύω κιόλας 😊 Μήπως στο atm που προσπάθησες, δεν υποστηρίζει ανέπαφες;
gjimmys-S24
Pathfinder
Επιλογές
Υποστηρίζει κανονικά και το έκανα και σε άλλο που και κείνο υποστηρίζει κανονικά.Εγω ανοίγω το google pay και επειδή έχω 2 κάρτες έχω βάλει ποια να είναι προεπιλεγμένη και το ακουμπάω εκεί αλλά μου λέει η κάρτα δεν αναγνωρίζεται.Μηπως βλέπει και την άλλη ;Αλλά και η άλλη της εθνικής είναι πιστωτική.
gjimmys-S24
Pathfinder
Επιλογές
Το pin το βάζω και εγώ κανονικά αλλά μετά μου που επιλέγω ανάληψη μου λέει η συναλλαγή δεν μπορεί να γίνει και δεν αναγνωρίζεται η κάρτα.
annam_polyp
Navigator
Επιλογές
Όχι θα έπρεπε να σου προχωράει κανονικά και ας έχεις και άλλες κάρτες στο πορτοφόλι. Αφού βάζεις την προεπιλεγμένη και αυτή που θέλεις. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Θα ψάξω λίγο στη δουλειά αύριο και αν βρω κάτι θα επανέλθω!
gjimmys-S24
Pathfinder
Επιλογές
Σε ευχαριστώ πολύ.Δεν νομίζω να παίζει που το google βάζει εικονική κάρτα σε πληρωμές για να μην φαίνεται η κανονική;