před 2 týdny
Vyřešeno! Přejít na řešení
před 2 týdny
před 2 týdny
před 2 týdny
před 2 týdny
Pekný deň,
rád by som k Vášmu príspevku len doplnil, že my v Members Stars nie sme zamestnancami spoločnosti Samsung, ale reálnymi používateľmi podobne ako Vy. Osobne nemám so Samsungom žiadny zmluvný vzťah, ktorý by nemali aj ostatní bežní používatelia HW a SW od Samsungu.
před 2 týdny - naposledy upraveno před 2 týdny
Ako právnik môžem toto zjednodušené vysvetlenie potvrdiť.
Považujem tiež za potrebné uviesť, že okrem právneho hľadiska v tejto veci absentujú aj skutkové okolnosti. Oficiálne boli prezentované funkcie zariadení, ktoré tieto zariadenia aj majú a fungujú všade podobne tak, ako to lokálne podmienky a legislatíva umožňujú. Zjednodušene príkladom povedané, slovenčinu nemajú ani v USA. (Toto nie je argument obhajoby, ale právny pohľad na výbavu zariadenia).
Taktiež by bolo problematické preukázať aj odoberanie funkcií. Napr. telefóny Samsung dokážu vykonať preklad alebo aj iné funkcie niekoľkými rôznymi spôsobmi. To, že sa nejaký zo spôsobov zmení alebo odstráni patrí k neustálemu vývoju softvéru v zariadeniach. Áno, spôsobuje to aj nespokojnosť zákazníkov a možný prechod ku konkurencii, čo by malo byť brané samozrejme do úvahy, ale vyvádzať z toho nejaké právne porušenia veľmi nejde.
Rovnako ako vy aj ja čakám na dostupnosť CZ a SK jazyka pre AI v Samsung zariadeniach, pretože tieto preklady boli hlboko zapracované do systému a pri niektorých aplikáciách nie je možné priamo použiť alternatívu, ale len iné spôsoby ako napr. Circle to search a pod.. Android je však otvorený a máme k dispozícii rôzne možnosti, preto osobne som len zvedavý ako budú preklady nakoniec zapracované, a teda či to celkovo Samsung nakoniec stihne skôr ako Google, alebo dokonca iná spoločnosť (keďže odvetvie AI sa rýchlo mení a rozvíja), alebo sa bude nakoniec prechádzať na úplne iné služby, ktoré dosiahnu cieľ alebo dominantnú popularitu skôr.
před 2 týdny