Köszi a válaszokat:) Hát elég kiábrándult vagyok, főleg emiatt a lebonyolítás miatt. 2013-óta használom a Samsung termékeit, de sosem álltam még ennyire közel a váltáshoz, borzalmas.
Azért azt is vegyük figyelembe, hogy a korábbi szoftver verziókban nem voltak ilyen komoly AI funkciók, amiknek a fejlesztése és optimalizálása a legtöbb időt vette szerintem igénybe.
Hihetetlen hogy mennyi gond van az One UI7 frissítés meg kezdésével. Már nagyon gondolkodom hogy le váltom a samsungot. Más gyártók lassan fényévekre járnak a szoftverek frissítés terén. Egy fix dátumot miért nem bírnak mondani? Egy halom béta verzió de még sehol a jól működő android 15 a One UI7! Mindenki csak találgat a Samsung hallgat. Azért álltam vissza a Samsung eszközökre mert láttam hogy kezdtek sok időt és munkát fektetni a termékeik szoftveres fejlesztésbe. Egészen 2024-ig aztán nagy szünet. Nem tudom de lehet ideje lesz el engedni a samsungot.
Most a GSM arena azt írta ki hogy 14-en adják ki úgyhogy ha ez valós infó akkor már van ahol kint van és hamarosan nálunk is le lehet tölteni én is nagyon várom már
Szerintem ne engedd el az új frissítés nagyon jó lesz ez tényleg idegesítő hogy nem jön de szoftveresen egyik gyártó se olyan jó szerintem mint a Samsung és nem számít igazából már hogy Android mennyi mert a Samsung nagyon más úton jár nagyon más az alap androidtol és amúgy a 15-16 közt is alig van ott újítás