Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

One ui 7

(Témakör létrehozásának dátuma: 2 hete)
271 Megtekintések
Marcell7_
First Poster
Beállítások
Sziasztok! Kapott már valaki one ui 7 frissítést, s23u készülékre ? 
0 tetszik

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szia! Az S23 szériára még nem indult meg a One UI7 frissítés, elvileg áprilisban arra is elérhető lesz, de pontos dátum nincs.

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

0 tetszik
13 Válaszok
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szia.
S23 széria várhatóan a hónap második felében vagy május folyamán kapja majd meg a stabil One UI 7 frissítést.
0 tetszik
Megoldás
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szia! Az S23 szériára még nem indult meg a One UI7 frissítés, elvileg áprilisban arra is elérhető lesz, de pontos dátum nincs.
0 tetszik
Marcell7_
First Poster
Beállítások
Köszi a válaszokat:) Hát elég kiábrándult vagyok, főleg emiatt a lebonyolítás miatt. 2013-óta használom a Samsung termékeit, de sosem álltam még ennyire közel a váltáshoz, borzalmas.
0 tetszik
Akkhu
Apprentice
Beállítások
Elvileg a jövő héten indul ,még áprilisban megérkezik
0 tetszik
lacee
Pioneer
Beállítások
Leállították a terjesztést, mert biztonsági hibát találtak a cuccban. Többet is ráadásul.
0 tetszik
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Azért azt is vegyük figyelembe, hogy a korábbi szoftver verziókban nem voltak ilyen komoly AI funkciók, amiknek a fejlesztése és optimalizálása a legtöbb időt vette szerintem igénybe.
0 tetszik
Grafimomdo
Student
Beállítások
Hihetetlen hogy mennyi gond van az One UI7 frissítés meg kezdésével. Már nagyon gondolkodom hogy le váltom a samsungot. Más gyártók lassan fényévekre járnak a szoftverek frissítés terén. Egy fix dátumot miért nem bírnak mondani? Egy halom béta verzió de még sehol a jól működő android 15 a One UI7!
Mindenki csak találgat a Samsung hallgat.
Azért álltam vissza a Samsung eszközökre mert láttam hogy kezdtek sok időt és munkát fektetni a termékeik szoftveres fejlesztésbe. Egészen 2024-ig aztán nagy szünet. Nem tudom de lehet ideje lesz el engedni a samsungot.
Bence_55
First Poster
Beállítások
Most a GSM arena azt írta ki hogy 14-en adják ki úgyhogy ha ez valós infó akkor már van ahol kint van és hamarosan nálunk is le lehet tölteni én is nagyon várom már
0 tetszik
Bence_55
First Poster
Beállítások
Szerintem ne engedd el az új frissítés nagyon jó lesz ez tényleg idegesítő hogy nem jön de szoftveresen egyik gyártó se olyan jó szerintem mint a Samsung és nem számít igazából már hogy Android mennyi mert a Samsung nagyon más úton jár nagyon más az alap androidtol és amúgy a 15-16 közt is alig van ott újítás
0 tetszik