Következő hetekben....ha ha ha...kicseszettül nevetséges...vagy inkább siralmas...! Szégyen, hogy mennyire xarnak a vásárlókra. Sokan nem véletlenül fizetnek több százezer forintot egy felsőbb kategóriás mobiltelefonért. Cserében nem ezt várják, teljes joggal! Szégyelje magát a Samsung. Hogy mindenki megértse, hogy miért vagyok haragos... Munkám miatt heti szinten ingázok Magyarország, Horvátország, Szlovénia, Olaszország, Franciaország vonalon. Szerintem kicseszettül nem normális, hogy minden egyes határátlépés után nem talál hálózatot az S23 Ultra telefonom, csak abban az esetben, ha vagy újraindítom, vagy repülő módba állítom és vissza.... Decemberben egy leejtés okozta sérülés miatt beadtam a mobilt a Samsung/ONE/ szervízbe, mivel biztosítva van a telefon. Ekkor természetesen jeleztem a hálózati problémát. Mikor visszakaptam a telefont, közölték, hogy elvileg a hálózati chip-et is cserélték a telefonban..... Hát, én nem tudom, de egy biztos, ugyanolyan xar, mint előtte.... 😟 😢 😡 Erősen gondolkodom azon, hogy sok sok év és Samsung telefon után márkát fogok váltani...! 😟 😢 😡