Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Frissítés..

(Témakör létrehozásának dátuma: 2 hete)
202 Megtekintések
Beállítások
Következő hetekben....ha ha ha...kicseszettül nevetséges...vagy inkább siralmas...! Szégyen, hogy mennyire xarnak a vásárlókra. Sokan nem véletlenül fizetnek több százezer forintot egy felsőbb kategóriás mobiltelefonért. Cserében nem ezt várják, teljes joggal! Szégyelje magát a Samsung. Hogy mindenki megértse, hogy miért vagyok haragos... Munkám miatt heti szinten ingázok Magyarország, Horvátország, Szlovénia, Olaszország, Franciaország vonalon. Szerintem kicseszettül nem normális, hogy minden egyes határátlépés után nem talál hálózatot az S23 Ultra telefonom, csak abban az esetben, ha vagy újraindítom, vagy repülő módba állítom és vissza.... Decemberben egy leejtés okozta sérülés miatt beadtam a mobilt a Samsung/ONE/ szervízbe, mivel biztosítva van a telefon. Ekkor természetesen jeleztem a hálózati problémát. Mikor visszakaptam a telefont, közölték, hogy elvileg a hálózati chip-et is cserélték a telefonban..... Hát, én nem tudom, de egy biztos, ugyanolyan xar, mint előtte.... 😟 😢 😡 Erősen gondolkodom azon, hogy sok sok év és Samsung telefon után márkát fogok váltani...! 😟 😢 😡
4 Válaszok
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Sajnálom, ha ezt tapasztaltad. Nekem nincs határátlépésnél ilyen problémám.
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
A készülék főbb alkatrészei, processzor vagy hálózati kommunikációért felelős chipek rá van forrasztva az alaplapra.
Ilyeneket márcsak azért sem cserélnek, mert ha picit jobban megmelegítik az alaplapot, akkor kuka az egész.
Ilyen esetekben ha indokolt, az egész alaplapot cserélik.
Valószínűleg ez nálad nem történt meg, ezért is tapasztalod még mindig a problémát.
Gyuri49
Voyager
Beállítások
Szerintem hazugság, hogy bármit is cseréltek a készülékedben ha a pesti márkaszervizbe adtad be!!! Nekem egy gépemmel probléma volt az aksi csere után (abban még házilag lehetett cserélni). Egy, állítólag eredeti akksit vásároltam, de 50%-nál kikapcsolt. Cserélte a kereskedő, de a hiba maradt. Mivel garos volt, felküldtem Pestre, hogy akkor mi a baj a géppel?! Visszaküldték, hogy az akkumulátor a rossz, a munkalapon processzor csere is be volt írva! Visszakérdeztem, hogy ha nem volt baj a készülékkel, akkor minek cseréltek benne bármit is!? Majd leküldtem a szegedi szervizbe és ott mondták, hogy valóban az aksi rossz és tanácsot is kaptam, hogy milyen márkájút vegyek, mert amit vettem annál csak a ráírt szöveg alapján látszik eredetinek, de valójában egy kamu, ócska márka. Tehát a pesti szervizről megvan a véleményem és csak azért nem jelentettem fel öket,mert a garancia miatt nem kellett fizetnem!
Gyuri49
Voyager
Beállítások
Megjegyzés: nem a Samsung márkával van a probléma, hanem ahogy előbb leírtam, a szervízzel, annak egy, vagy több munkatársával! A Samsung központ helyében már régen kirúgtam volna őket, menjenek kapálni, de talán arra sem jók!
Tehát ne a márkát cseréld, hanem vagy kérd a panaszkönyvet, vagy válassz másik márkaszervízt!