Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Zaregistrovala

(Téma vytvořeno: 18-01-2024 08:57 AM)
408 Zobrazení
Šebka
Journeyman
Možnosti
Dobrý den zaregistrovala jsem telefon nový. Na ten akci jak byla od 1.12 do 16.1.24 jak dlouho jste čekal, než Vám vrátily ty 3000.Dekuji
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @skopromis @Šebka

Budete to maximálně 30 dní, zpravidla je to trochu dříve. Následně Vám přijde schválení registrace a bude nutné potvrdit Banner v aplikaci Samsung Members - sekce Výhody. Po potvzení banneru budou peníze zaslaný na Váš bankovní účet a to může trvat až 35 právních dní - prosíme i zde o trpělivost 

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
18 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Šebka 

máte na mysli výkupní bonus? Ten obdržíte do 35 pracovních dnů od potvrzení banneru v aplikaci members.

Šebka
Journeyman
Možnosti
Dekuji
0 Like
Šebka
Journeyman
Možnosti
Zatím jsem žádný nedostala jen potvrzovací email
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Šebka 

Kolega je v jiném časovém pásmu, tak jej doplním. Kdy jste registraci prováděla? Od zadání registrace může trvat až 30 pracovních dní než dojde ke schválení registrace. 

fajnsnek2
Šebka
Journeyman
Možnosti
Já 29.12.
0 Like
skopromis
Pioneer
Možnosti
Ja cekam od 23.12.
0 Like
Šebka
Journeyman
Možnosti
Dáte vědět až Vám to prijde
skopromis
Pioneer
Možnosti
Ok... doufam, ze podminky plati a 30 dni bude dodrzeno👍
0 Like
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @skopromis @Šebka

Budete to maximálně 30 dní, zpravidla je to trochu dříve. Následně Vám přijde schválení registrace a bude nutné potvrdit Banner v aplikaci Samsung Members - sekce Výhody. Po potvzení banneru budou peníze zaslaný na Váš bankovní účet a to může trvat až 35 právních dní - prosíme i zde o trpělivost 

fajnsnek2
0 Like