Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Vyplatí se přechod z S23 ULTRA na S24 ULTRA

(Téma vytvořeno: 19-01-2024 04:48 PM)
1430 Zobrazení
zRozenLev
Pathfinder
Možnosti
Chtěl bych znát názor i ostatních, jestli se vyplatí přechod z s23 ultry na s24 ultru. Koukal jsem, že kdybych 23 dal na protiúčet, tak budu doplácet cca 17tis. což se mi zdá celkem dost, jelikož je to skoro půlka. Předem díky za názory
0 Like
20 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @zRozenLev 

záleží co od telefonu očekáváte a jestli je pro Vás zajímavé využití AI (i když by měla být zpětně i na řadě S23). Nyní v Americe testuji a porovnávám oba modely a mě třeba mrzí nasazení plochého displeje, ale titanový rám se mi třeba líbí.

Ještě se můžete podívat na mé první dojmy z Galaxy S24 Ultra, viz odkaz níže:

https://eu.community.samsung.com/t5/community-blog/s24-ultra-prvn%C3%AD-dojmy/ba-p/8963701

Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Nevyplatí, telefon není investice, takže jeho nákup a následný prodej = ztráta.  Kdo mění telefon po roce,  tak je pravděpodobně nadšenec značky, příp. technologií obecně. Jestli se vyplatí díky novým HW a SW možnostem je už na zvážení každého uživatele, dát 17tis. za AI, kterou nikdy nepoužiju, za titan o kterém vím jen z popisu, za 7 letou ppdporu, když telefon prodám za rok, za 3000 nitů, které při nejepším po jednotkách minut spadnou na třetinu. Takže jednoznačně se výměna finančně nevyplatí a je potřeba zvážit, jestli budu mít budget na to, abych držel krok s dobou.

vpa
Pathfinder
Možnosti
Každý rok jsem měnil a letos poprvé udělám výjimku. Nebudu riskovat, jediná věc, co je pro mne zajímavá, je plochý displej. AI v češtině stejně není, až bude, tak bude třeba už placená, tak nulový důvod. Možná za rok.
SAMSUNG Galaxy S23 Ultra 512 White 2x
Galaxy Watch 5 Pro
Galaxy Buds2 | Galaxy Buds Pro
QE55QN85C, The Freestyle 23
Libb
MegaStar
Možnosti
Samsung garantuje, že do konce roku 2025 nic placené nebude a osobně myslím, že ani potom to nebude tak žhavé. A čeština bude brzo.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý večer @zRozenLev

Položil jste otázku, na kterou plánuji hledat odpověď ve svém článku, ale až budu mít S24 doma. A jak naznačil kolega @potasm, odpověď na tohle je hodně individuální. Bohužel v neprospěch přechodu na S24 hrají i nízké výkupní ceny Galaxy S23... 

fajnsnek2
zRozenLev
Pathfinder
Možnosti
Děkuji všem za reakce, přesně to jsem si myslel, kór když jsem na sammobile četl, že na s23 má přijít update 6.1, který by měl také obsahovat AI. Tak mě osobně to přijde jako blbost. Zádné velké změny, kromě AI a plochého displaye a titanu tam nejsou, tado co jsem četl
Gyula17
Pathfinder
Možnosti
Zdravím, taky mi přijde měnit po roce telefon za 24k jako zhůvěřilost. Ale kolega @Eazy tvrdí, že každoročně zvládne protočit Ultru a Z Fold, tak zjevně jsou lidi, kterým to prostě nedá. Pokud vás třeba vyloženě štve mírně zaoblený displej S23U, i když mně se líbí víc než plochý na S24U.
Titanový rám přístroj poněkud odlehčil, ale to už jste jistě zjistil taky. Po 'ohmatávacím testu' mohu dále potvrdit, že displej S24U háže méně odlesků (jako když máte za zády okno nebo světla nad hlavou), rozdíl jde fakt poznat. Ve zbytku v zásadě podepisuji, co tvrdí @Anonymous User.
A jsem hrozně zvědav, jak @potasm a @fajnSnek vyjde porovnání 10x optického zoomu na S23U s 5x digitálně vytaženým na 10x v 'optické kvalitě' u S24U...
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Osobně se musím přiznat, že to není z důvodu, že "mi to nedá". Ale spíše proto, že Fold ještě není na takové úrovni, kdyby byl jasně preferovaným typem telefonu - a je prostě fajn zase chvíli používat "obyčejnou" placku...

Galaxy S25 Ultra | Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
Gyula17
Pathfinder
Možnosti
Okay, to jistě sedí. Mně jen z vašeho dřívějšího commentu přišlo, že ty dva stroje střídáte pravidelně. A protože jsem si myslel, že kdo jednou vyzkouší přístroj typu Fold, tak buď už nikdy nic jiného nechce anebo ho naopak vůbec neosloví, dovolil jsem si fabulovat, že vám to nedá. No bad feelings.
Je skvělé mít v komunitě člověka, který nejenže může porovnávat meziroční změny v rámci jedné modelové řady, ale dovede nabídnout i "crossover" zkušenost se střídáním různých typů přístrojů.