Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Telefónne číslo

(Téma vytvořeno: 20-02-2023 08:05 PM)
360 Zobrazení
Slamo
Explorer
Možnosti
Zdravím, je to taka maličkosť, ale asi sa nedá nastaviť niekde oddelené číslo telefónu ako napríklad 0912 345 678 namiesto 0912345678, ci? Na S21 som mal oddelené, ale neviem, prečo Samsung na ďalšie generácie dáva spolu. Aspoň mne by bolo lepšie, keby sú tie čísla oddelené. Alebo keď Samsung pozoruje aj odozvy zákazníkov, tak toto by mohli dať do najbližšej aktualizácie. 
0 Like
9 Odpovědi
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Máte pravdu, bohužiaľ, toto sa nastaviť nedá.

23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Tak sme s kolegyňou preberali Váš dotaz a prišli sme na to, že možností kde "zobraziť" telefónne číslo vo Vašom telefóne je mnoho, pričom sa vždy číslo zobrazuje inak 😀

Môžte prosím konkrétne špecifikovať, o ktoré zobrazenie tel. čísla sa Vám jedná? Jedná sa o zobrazenie Vášho čísla v Nastaveniach telefónu, alebo o čísla v kontkatoch, alebo o čísla v číselníku aplikácie telefón? (ako vidíte, možností je mnoho 😉)

0 Like
Slamo
Explorer
Možnosti
Pozeral som zobrazenie môjho čísla a tam je to spolu, čo mi až tak neprekáža, ale hlavne na číselníku a čísla v kontaktoch
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Možno sa mi podarilo nájsť odpoveď:

- Pokiaľ čísla píšete / ukladáte / zobrazujete v čisto slovenskom formáte (09xx xxx xxx), tak sa číslo napíše bez medzier

- Pokiaľ sa ale čísla používajú v medzinárodnom formáte +421 9xx xxx xxx, tak sa zobrazia s medzerami

0 Like
Slamo
Explorer
Možnosti
Skúšal som a všetko sa píše spolu ...aj s predvoľbou +421...

To musí byť jedine softvérom, že ako to Samsung urobil podľa mňa
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Mne to ale takto funguje. Aj pri kontaktoch sa mi to zobrazuje s rovnakými rozdielami Screenshot_20230221_103559_Phone_1000003031_1676972263.pngScreenshot_20230221_103547_Phone_1000003030_1676972274.png
0 Like
Slamo
Explorer
Možnosti
Ja mam obidva spôsoby spojené čísla...bolo by super, keby to Samsung vrátil pri všetkom, aby boli čísla oddelené
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Tiež mi to zobrazuje len spojené. Telefón apka od Googlu pekne delí čísla, snáď by mohol aj Samsung prísť s nejakou možnosti ako si to nastaviť.
0 Like
Slamo
Explorer
Možnosti
Vraj Samsung robí novinky aj na základe odozvy užívateľov...snáď toto vypočujú a pridajú funkciu oddelenie čísel
0 Like