Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

S23U nefungují aktualizace aplikací

(Téma vytvořeno: 23-09-2024 06:13 PM)
1111 Zobrazení
Vetom
Navigator
Možnosti
zdravím, 
nesetkal se někdo s problémem, že mu nejdou aktualizovat aplikace v Google Play? Stáhne se, instaluje se a pak to napíše, že se nezdařila. Stále dokola. Moc nepomohlo zatím (vymazání cash, přeinstalace google obchodu, atd).
Netušíte někdo prosím, co s tím? Přijde mi, že to časově začalo po poslední aktualizaci FW.

Děkuji

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
a-Tomik
First Poster
Možnosti

Pomůže dočasně vypnout nastavení viz. obrazek

1000064498.jpg

Zobrazit řešení v původním příspěvku

20 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Vetom
zkoušel jste to na datech či Wi-Fi?
Pokud nepomohla reinstalace, vymazání cash, tak se mohlo něco po aktualizaci "hryznout". Celkově se doporučuje v případě problémů po aktualizaci uvést telefon do továrního nastavení, ve většině případů se potíže vyřeší. I když je to nepříjemná a zdlouhavá cesta.

Vetom
Navigator
Možnosti
dobrý den, děkuji. ano zkoušel jsem obě wifi i data. Právě ještě zjistím jinou variantu, než tovární nastavení. hlavně kvůli bankovním app, což je samozřejmě pak opruz na půl dne.
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Tomu rozumím, mám to stejně. Uvidíte, zda někoho něco nenapadne.
Ještě mě napadlo zkusit nainstalovat jednu ze starších verzí aplikace Google play.
https://www.apkmirror.com/?post_type=app_release&searchtype=apk&s=Google+play

FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Toto se mi obcas taky stava. Deje se tak u aplikaci, u kterych neni na gplay kompletni apkcko, ale jen nejaky pritustkovy delta fajl. Je to chyba vyvojare aplikace a je potreba vyckat na zverejneni spravneho rozdiloveho souboru
(mmch..toto se ted bude dit casto, protoze google oznamil, ze v obchodu uz nebudou kompletni apk soubory - viz https://dotekomanie.cz/2024/08/android-apk-zacina-pomalu-zvonit-umiracek/)
0 Like
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Zdravim Vás,skúste si stiahnuť staršiu vz.google play z apkmirror.ako píše potasm.
0 Like
Brunozbruna
Voyager
Možnosti
Dělala mi to S24 po poslední aktualizaci. Po všech možných hokusech pokusech včetně odebrání google účtu mi pomohlo smazat paměť u aplikace "Služby Google play" 😉
0 Like
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Zkuste první aktualizaci systému Google play v nastavení 🙃
0 Like
matejvc
Pathfinder
Možnosti
Ahoj mám stejný problém po aktualizaci minulý týden
matejvc
Pathfinder
Možnosti
Zkoušel jsem nouzový režim, vymazat paměť obchodu play, služeb Google, odebírat a přidávat Google účet, restarty, ve factory nastavení smazat Cache a výsledek stejný. Některé aplikace nelze instalovat/aktualizovat. Odinstalace konkrétní aplikace nepomohla následně ji totiž nejde instalovat zpět. 1727157480396.jpgScreenshot_20240924_075611_Google Play Store_1000265765_1727157371.pngScreenshot_20240924_075628_Google Play Store_1000265766_1727157388.pngScreenshot_20240924_075640_Google Play Store_1000265768_1727157401.png