Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S23 Ultra - špatná citlivost displeje spodního okraje

(Téma vytvořeno: 06-11-2023 02:40 PM)
353 Zobrazení
Novakm86
Explorer
Možnosti

Zdravím,

po aktualizaci na A14 OneUI 6.0 má můj Galaxy S23 Ultra zhoršenou citlivost displeje na dotek u spodního okraje.  Nejvíc to vnímám v aplikaci Samsung Internet a v Nova launcher. Máte s tím někdo další nějakou zkušenost?

Díky za reakci.

Michal Novák

6 Odpovědi
uzivatelzjihu
Helping Hand
Možnosti
U mě všechno funguje na jedničku
0 Like
Fandaklara
Pathfinder
Možnosti

Ano mám to samé.  Spodní část displeje si žije vlastním životem 

Samsung S25 ultra 1tb silver
Samsung watch ultra LTE
Samsung buds live
Novakm86
Explorer
Možnosti
Tak to je skvele. Ne to, ze mate take trable, ale to, ze se mozna dockame nejake opravy 👍 🙏
0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Pres *#0*# (pripadne primo v aplikaci Members) muzete spustit diagnostiku...vcetne diagnostiky dotykove vrstvy. Vyzkousejte.

Mmch..nemate nejake neorigo pouzdro? Spoustu cinskych pouzder ma nevhodne umistene magnety ktere pak rusi pouzivani pera v urcitych oblastech displeje. Nekolik pouzder jsem uz kvuli tomu vyhodil.
0 Like
Mischulka
Student
Možnosti
Děje si mi to samé.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, Novu používám a naprosto v pohodě. Zkuste už zmiňovanou diagnostiku. Pouzdro za tohle asi nemůže, pouzdra s magnetem ovlivňují spíše S Pen, ne přímo displej. Ale možné je všechno.

Dále si projeďte seznam aplikací, jestli vám neběží něco na popředí a nežere dotyky.

No a úplně nakonec můžete zkusit, jestli se to tak chová i v bezpečném režimu. Pokud ne, možná budete v té nešťastné skupině uživatelů, kteří si nové OneUI užijí se zcela čistým telefonem po factory resetu 😞

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like