Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S23 - UI8 - feedback

(Téma vytvořeno: před 2 týdny)
61 Zobrazení
JohnnYcz3
Explorer
Možnosti
Nejsem si jist ale ui8 je už venku? Já totiž mám stále 6.1 po zpětném downgradu z ui7 které bylo pro mě strašné co se termálu a baterie týče. Chci se tedy zeptat, jestli je ui8 stabilní nebo zda má někdo nějaké větší potíže? Předem díky 😎💪
0 Like
7 Odpovědi
Řešení
JanTar
Helping Hand
Možnosti
Za mě naprosto v pohodě, mobil šlape krásně plynule a aku drží dobře. Dělal jsem jen wipe cache, bez továrka.
OXO37
Hotshot
Možnosti
Když pro vás bylo traumatizující OneUI 7, jen těžko pro vás bude OneUI 8 přínos. Změn je minimum. Baterii bude chvíli trvat než si "sedne". Stabilní bylo i OneUI 7.
Řešení
dejvidek_cz
Hotshot
Možnosti

Funkční potíže jsem neměl jak s One UI 6.1, 7, 8 ani 8.5, s přihlédnutím na to, že většinu těch verzí jsem používal v testovacích verzích, takže je třeba počítat s nějakým omezením.

Žádný problém co se týká baterie jsem nezaznamenal, to že po upgradu na novou verzi Androidu dojde ke smazání historie používání baterie, je známá věc, následně si systém musí opět data nasbírat a to nějakou dobu trvá, jak naznačuje @OXO37 .

S25 Ultra 1TB, Buds 3 Pro, One UI 8.5
Zálohujte si data! (než o ně přijdete!)
Řešení
Harold-ENG
Voyager
Možnosti
S23+ přechod bez problémů, ale změny žádné. Sluchátka se ovládají mimo aplikaci Wearables, to je asi vše. Galerie pořád pomalé načítání, double tap rozsvícení obrazovky ma pořád prodlevu.
Řešení
Jancoh
Pioneer
Možnosti

Ja som bol milo prekvapený, že po aktualizácii na one ui 8 nebol žiaden problém. Ani väčšia spotreba, dokonca chyby ktoré boli na one ui 7 sú opravené. Ja by som to ohodnotil ako dobre doladene one ui 7 , aj zmeny sú minimálne. Po aktualizácii som ako vždy robil wipe cache.

DennyVonPrague
Helping Hand
Možnosti
Zeptal bych se na feedback Fidly
JohnnYcz3
Explorer
Možnosti
Tak jsem tedy přesedlal na Ui8 a vše se zdá být v pořádku. Jsou to sice zatím jen dva dny ale tak uvidíme. Co se týče teplot (Hraní náročných her, bežný provoz apod.) je vše ouk. Díky všem za odpovědi btw. 😊🙏
0 Like