Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

S 23 zmizely widgety kontaktů z plochy

(Téma vytvořeno: 14-05-2024 11:54 AM)
246 Zobrazení
Rulin
Explorer
Možnosti

Zdravím a prosím o radu. Po poslední aktualizaci a optimalizaci Galaxy App Booster zmizely z plochy widgety kontaktů (přímé vytáčení). Tento widget kontaktů není ani v nabídce widgetů, aby ho mohl vytvořit znovu. Čím to může být? Děkuji za odpověď.

6 Odpovědi
TommyCZ
Troubleshooter
Možnosti
Ahoj mám sice S23 Ultra a teď jsem zkusil dát na plochu kontakty na přímé vytáčení a funguje to.
0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
U mne taky ok (s23U)
0 Like
Rulin
Explorer
Možnosti
Já tam tu nabídku widgetu aplikace Telefon vůbec nemám. Už se mi to jednou po nějaké aktualizaci stalo u jiné aplikace. Tu jsem smazal a nainstaloval znovu a widget se objevil, jenže aplikaci Telefon nemsmažu. Vymazal jsem data aplikace, ale bez změny.
0 Like
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Pekný deň,

skúste v prvom kroku reštartovať telefón.

Pokiaľ nedôjde k náprave skúste vymazať dáta a cache aplikácie Kontakty (nie Telefón) a opäť reštartovať zariadenie.

Widgety priameho vytáčania by ste mali nájsť medzi widgetmi pod záložkou Kontakty.

0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Je to ve widgetu Kontakty, nikoliv Telefon.SmartSelect_20240514_122206_One UI Home_1000166080_1715682127.jpg
0 Like
Rulin
Explorer
Možnosti
Povedlo se, díky za radu. Z aplikace kontakty v nabídce aplikací jsem widget vytvořil. Ale podržením plochy, v nabídce Nástroje není možné widget vytvořit, vůbec tam není nabídka widgeů aplikace Kontakty. Ale jinak díky
0 Like