Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Súťaž šťastný pondelok

(Téma vytvořeno: 10-07-2023 10:45 AM)
216 Zobrazení
Dreamko
Explorer
Možnosti
Zdravím, chcel by som sa spýtať či niekto vie kde môžem nájsť roznam výhercov zo sútaže Šťastný pondelok ? V pravidlách písali, ze výhercov zverejnia do 7 dní od konca sútaže
0 Like
18 Odpovědi
PeterB7722
Voyager
Možnosti
Áno veď aj by sa človek potešil že keby niečo vyhral ale asi je to malá šanca. Každopádne už mali byť výsledky. Asi sú na dovolenke 😁
Lendo66
Troubleshooter
Možnosti
Urcite to pride raz,sanca mala ale je,a nic to nestoji,treba skusat,mne sa to uz raz podarilo,aj ked to nebolo nahodne zrebovanie ale vybratie... ✌️
PeterB7722
Voyager
Možnosti
Samozrejme beriem to ako zábavu. Nič to nestojí a je to zábavné a potom napínavé 😁
0 Like
Dreamko
Explorer
Možnosti
@AndyTa Mate nejake blizsie info k zverejneniu vysledkov? Pisali ste, ze to bude najneskôr 4.7., dnes je 7.7. A stale nic.
0 Like
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

Pekný deň @Dreamko , bohužiaľ neevidujem výsledky súťaží z aplikácie Samsung Memebers. Vašu požiadavku preposielam na kompetentné oddelenie k prípadnému riešeniu 😉

Pekný deň! AndyTa

Mario13d
Hotshot
Možnosti
Viackrát sa tu už stalo, že výhercovia sútaže neboli zverejnení ani po pol roku, potom som to už prestal sledovať.
Ale mal som taký pocit, že keďže sú niektoré sútaže CZ + SK, možno sú niektoré vyhodnotenia len na CZ stránke a tá sa dá pozrieť len na počítači.
Na druhej strane, ak človek vyhrá, tak mu naozaj zvykne prísť správa.
0 Like
Řešení
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

Krásny deň všetkým, za spôsobené komplikácie sa ospravedlňujeme, aktuálne som obdržala informácie, že na chybe sa aktívne pracuje a do konca týždňa budú výsledky Happy Monday zverejnené. Ďakujeme za pochopenie! 😊

Mario13d
Hotshot
Možnosti
Už sa objavilo vyhodnotenie v oznamoch.
PeterB7722
Voyager
Možnosti
Tak zase nič . 🫣 Výhercom gratulujem. 🍾
0 Like