Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Prediktivní zadávání textu

(Téma vytvořeno: 31-03-2025 09:19 AM)
287 Zobrazení
Dušánek
Pathfinder
Možnosti
Víte co mě nejvíc s*re?! To, že telefony řady S jsou hloupější, než řady A. Moji předchůdci byli A8, A40 a tam když jsem psal text, tak byli tak chytrý, že mi nabízeli při psaní návrhy textu, které se opravdu schodovali s tím co jsem chtěl napsat, ale u S23, to je tak dementní, že nezná toho moc a to už ho mám rok, tak se za tu dobu mihl naučit text, co píšu! Jsem si myslel, že když dám za něco skoro 20 klacků a ne 8, tak bude v něčem rozdíl, ale tady je rozdíl pouze v rychlosti. Foťák ještě horší než na A40, to jsem nečekal. Celkově jsem tak zklamanej, že o příštím telefonu budu uvažovat jestli to bude ještě Samsung. Strašný fakt!
12 Odpovědi
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekny deň,
Vaša negatívna skúsenosť má mrzí. Osobne som síce nikdy nemal nejaké zásadné výhrady na fungovanie Samsung klávesnice, ale radšej používam Gboard klávesnicu na všetkých svojich zariadeniach s Androidom. Skúste možno aj Vy inú klávesnicu, možností je viacero a niektorá Vám bude lepšie vyhovovať. Čo sa týka fotiek, tak tam je to dnes o osobných preferenciách a nie vždy všetky zmeny budú vyhovovať všetkým. Máte nejaký konkrétny scenár/snímky kedy Vám to príde horšie, prípadne v čom. Možno by sa dali výsledky ešte nastavením fotoaparátu upraviť.
Dušánek
Pathfinder
Možnosti
Telefon jsem měl v servisu, protože se mi zdálo, že fotí špatné fotky. Servis zhodnotil, že fotí špatné fotky, vyměnili kamerky, ale přijde mi to úplně stejné, tak nevim. Mně se líbí klávesnice od Samsungu, ale jak jsem psal, na řadě A jsem s tím problémy neměl. Byla prostě chytřejší a intuitivnější.
0 Like
dejvidek_cz
Troubleshooter
Možnosti

Zdravím,

Nemohu porovnat fungování Samsung klávesnice, léta používám klávesnici Microsoft SwiftKey a to bez výhrad.

Pokud jste měl telefon v servisu a dle vás nebyl opraven, z jakého důvodu jste tedy telefon přebíral? 

S25 Ultra 1TB, Android 16, One UI 8 (Beta 4), Buds 3 Pro
Zálohujte si data! (než o ně přijdete!)
0 Like
Dante85dmc
Journeyman
Možnosti
Já vám úplně rozumím, čím déle píši na s24 ultra, tím horší mi to přijde. Nastavit to moc nelze, korekce je k vzteku a prediktivní blbejší než na mém starém blackview 9600 pro, kde byl android 11. (Aktualizace neexistovali) . A přes všechny negativa toho blackview, mi přijde samsung daleko otravnější
0 Like
Dušánek
Pathfinder
Možnosti
Přebíral? Víte, co píšete? Jak mám asi při převzetí vědět, že to bude stejné pane chytrej, když mi přijde telefon DPD domů ze servisu!!! Bože to jsou moudra 🤦‍♂️
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
pokiaľ máte za to, že porucha nebola servisom odstránená, tak to reklamujte.
0 Like
Dušánek
Pathfinder
Možnosti
Pěkný den. Já už na to kašlu, už to nějak vydržím s tímto Samsungem. Mám ho jen proto, že má dobrý emailovou aplikaci od Samsungu a dobře na něm funguje Eset, jinak příště se podívám po alternativě.
0 Like
dejvidek_cz
Troubleshooter
Možnosti

Nevím proč tak útočíte, to že to reklamujete na dálku je váš problém, né můj a hlavně z vašeho popisu to nevyplývá. Já reklamuji u prodejce, kde si mohu při převzetí zkontrolovat stav zařízení a i to, zda byl opraven a v jakém stavu přišel telefon zpátky. Ano, jsou závady, které nezkontrolujete, protože pokud se telefon "jednou za den restartuje" tak šance, že se to projeví při přebírání velká není, ale už sem takhle měl neopravený displej, což šlo poznat hned, výsledkem byl dobropis. Pro pořádek, nebyl to Samsung, ale tehdy Nokia.

A šlo by to samosebou vyřešit podobně i při převzetí balíku s údajně neopraveným telefonem, stačilo to řešit hned. Po pár dnech / týdnech už to lze řešit jen opakovanou reklamací.

S25 Ultra 1TB, Android 16, One UI 8 (Beta 4), Buds 3 Pro
Zálohujte si data! (než o ně přijdete!)
0 Like
Dušánek
Pathfinder
Možnosti
Vy útočíte a píšete nesmysly! Je to přímo od Samsungu z internetu, proto servis u nich přímo ze stránek! Objedná se servis, přijede DPD, vyzvedne a odveze a pak zase přiveze! Co na tom nechápete, bože 🤦‍♂️
0 Like