Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Oznámenia

(Téma vytvořeno: 18-04-2025 03:34 PM)
72 Zobrazení
dawuut899
Explorer
Možnosti
Pozdravujem, má niekto podobnú skúsenosť s notifikáciami na telefóne samsung s 23 plus? Ide o to, že každá aplikacia má povolenie posielať ZVUKOVÉ notifikácie. Co sa ale v poslednom čase vôbec nedeje (cca 2 dni), príde iba vibračná odovza, resp si správu všimnem iba ak otvorím apk, či už správy ako také, instagram, messenger, whatsapp a pod. Nemôže to záležať od toho, či apk je spustená na pozadí alebo ju práve používam, oznámenia boli vždy zvukové, nezávisle od tohto faktoru. Podotýkam, že žiaden režim nerušiť nie je zapnutý a zvuk je na maxime, aby som si bol istý, ze to nefunguje ako má. Ak by sa niekto vedel vyjadriť budem rád. Ďakujem 
5 Odpovědi
Borderka
Hotshot
Možnosti
Tažko povedať, tieto appky si žijú vlastným Meta životom. Štandardný reštart telefónu, kontrola aktualizácii apps a prip. nahlásiť chybu vývojárovi
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
ak tomu správne rozumiem oznámenia Vám chodia len zvuk sa neprehrá zvuk.
Je to zvláštna situácia ak je teda hlasitosť pozapínaná.
Skúste:
1. Skontrolujte a zvýšte úroveň hlasitosti upozornení

Ak to chcete urobiť, prejdite do časti Nastavenia > Zvuky a vibrácie > Hlasitosť. Posuňte posúvač vedľa položky Upozornenia doprava. Skúste tiež poprepínať nastavovače tam a späť, či to nezaberie.

2. Vypnite Oddelený zvuk aplikácie

Otvorte Nastavenia > Zvuky a vibrácie > Oddelený zvuk aplikácie

3. Vykonajte Wipe cache partition.
4. Overte si, že máte vypnuté akékoľvek reżimy/rutiny.
5. Vyskúšajte či sa to bude správať rovnako v núdzovom režime.
6. Ak používate vlastnú melódiú ako upozornenie. Skúste ju nastaviť nanovo, možno dôslo k premiestnenie súbotu alebo zmene, pre ktorú ju zariadenie prestalo vidieť.
7. Ak nič z predošlého nezaberie obnovte predvolené nastavenia.
Ak chcete obnoviť nastavenia, prejdite do časti Nastavenia > Všeobecná správa > Obnoviť > Obnoviť všetky nastavenia. Ak tak urobíte, neodstránia sa vaše osobné údaje z telefónu, ale všetky nastavenia, ako je Wi-Fi, Bluetooth, povolenia aplikácií, nastavenia displeja, zvukov atď., sa resetujú.

PS. Pokiaľ to nefunguje len pri aplikáciách od Mety, tak to môže byť ich problém.
0 Like
dawuut899
Explorer
Možnosti
Ďakujem, napr. teraz som obdržal par notifikácií z každej z uvedených aplikácii a všetko šlo ako má. Úprimne tomu už nerozumiem. Ano s tou hlasitosťou som to skúšal a nešlo to, nechal som to pre istotu zapnuté na max aj potom a pre zmenu teraz to funguje. Jednoducho nerozumiem .
0 Like
dawuut899
Explorer
Možnosti
Myslím ze to pomohlo, zatiaľ to ide ako má, aj keď reštartovať a veci okolo som urobil x krát tak neviem v čom to bolo iné teraz. Vďaka.
0 Like
dawuut899
Explorer
Možnosti
Nefunguje to pri žiadnej aplikácii , bol mi odporúčaný núdzový režim tam to ale nefunguje tiež.
0 Like