Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Facebook- Aplikačné oznámenia

(Téma vytvořeno: 10-01-2024 10:11 PM)
465 Zobrazení
Burton2211
Explorer
Možnosti
Ahojte, uz dlhodobo mi nefungujú aplikačné oznámenia. Jedna sa mi hlavne o Facebook, nepríde mi žiadne aplikačné oznámenie na komentovanie mojich prispevkov, alebo na paci sa mi to.Viete mi s tým pomôcť? Ani keď som si spravil nový profil ani tak mi to nechodí. Ďakujem 
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
bohužiaľ nič nové ako Vám už bolo poradené v predchádzajúcej téme Vám asi neporadíme.
https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s23-series/problém-nechodia-mi-upozornenia-z-fb/td-p/8718...
Mne nejdú notifikácie od FB už asi 4 roky, ale keďže som cez FB pozeral len správy, tak som to neriešil. Keď sa mi po jednom update už nedalo otvárať linky cez môj predvolený prehliadač odinštaloval som aj FB appku. Ak tam občas zájdem tak už len cez prehliadač.
Skúste keď tak ešte raz zmazať vyrovnávaciu pamäť a dáta aplikácie FB, potom appku odinštalovať, urobiť wipe cache partition a nainštalovať FB appku z apk súboru, ktorý viete nájsť napr. na stránke apk mirror. Následne si ešte overte, že appka nie je medzi spiacimi aplikáciami a má neobmedzený prístup k batérii.
Ak tento postup nepomôže, tak s tým nespravíte už nič. Mne to tiež išlo na nervy, ale nepomohlo nič a odvtedy som prešiel minimalne troma telefónmi. 🤷

Zobrazit řešení v původním příspěvku

8 Odpovědi
Borderka
Troubleshooter
Možnosti

Niečo tomu predchádzalo? Štandardne overte v Nastavení telefónu - v Aplikáciách - Facebook - Oznámenie na povolené. Prípadne reinštalácia aplikácie.

0 Like
Burton2211
Explorer
Možnosti
Toto všetko mam zapnuté a nanovo nainštalované a aj nový profil som musel vytvoriť, lebo na tom starom mi píše ze mam zapnúť dvojstupnove overovanie a nepustí ma dnu. Každopádne aj v novom aj v starom mi to robilo.
0 Like
danisp1704
GrandMaster
Možnosti
Zdravim Vas,skuste vymazat aplikacii vyrovnavaciu pamäť cez nastavenia v menu aplikacie.🤔🖐
0 Like
Burton2211
Explorer
Možnosti
Dobrý deň, aj to som už veľa krát skúšal. Upozornenie mi zasvieti keď otvorím splikaciu, len mi nepríde upozornenie,že mi niekto niečo poslal. Ďakujem
0 Like
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
bohužiaľ nič nové ako Vám už bolo poradené v predchádzajúcej téme Vám asi neporadíme.
https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s23-series/problém-nechodia-mi-upozornenia-z-fb/td-p/8718...
Mne nejdú notifikácie od FB už asi 4 roky, ale keďže som cez FB pozeral len správy, tak som to neriešil. Keď sa mi po jednom update už nedalo otvárať linky cez môj predvolený prehliadač odinštaloval som aj FB appku. Ak tam občas zájdem tak už len cez prehliadač.
Skúste keď tak ešte raz zmazať vyrovnávaciu pamäť a dáta aplikácie FB, potom appku odinštalovať, urobiť wipe cache partition a nainštalovať FB appku z apk súboru, ktorý viete nájsť napr. na stránke apk mirror. Následne si ešte overte, že appka nie je medzi spiacimi aplikáciami a má neobmedzený prístup k batérii.
Ak tento postup nepomôže, tak s tým nespravíte už nič. Mne to tiež išlo na nervy, ale nepomohlo nič a odvtedy som prešiel minimalne troma telefónmi. 🤷
Burton2211
Explorer
Možnosti
Ja som už aj nový fb účet spravil a aj tak mi to nejde .a co jr prosím ten wipe cache partition?
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Ide o zmazanie dočasných súborov z pre nich vyhradeného oddielu úložiska.
Nemusíte sa toho obávať žiadne potrebné dáta Vám to nevymaže.
Postup ako to urobiť najdete napr. tu:
https://youtu.be/N_DHV36xAzU?si=w8YbdwAnFPDYieOt
Burton2211
Explorer
Možnosti
No spravil som všetko ako ste mi poradili a aj tak to nejde .Ale ak tak ďakujem za váš čas a snahu. Len volako mi to hlava neberie, ze som aj nový účet vytvoril a na iný mail a to iste sa mi stalo aj na novom účte.
0 Like