Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Otravná Funkce chatu

(Téma vytvořeno: 03-05-2024 10:20 AM)
517 Zobrazení
KoumiCZ
Navigator
Možnosti
Zdravím, mám Galaxy S23 Ultra a zajímalo by mě, jak se už jednou pro vždy zbavím této otravné obrazovky, která se mi zobrazuje po každém volání. Už mě fakt neskutečně vytáčí. Nepomáhá, když tam napíšu telefonní číslo a potvrdím. Nepomáhá, když Funkci chatu vypnu, ona se opět sama zapne. Když mi přijde nějaký potvrzovací G-code, tak nevím kam jej vložit. No prostě neskutečný opruz a rád bych jej pro jednou vyřešil. Poraďte prosím 🙏. Děkuji.

image

image

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
owljacob
Troubleshooter
Možnosti
Trochu se obávám, že to není možné – asi jedině jiná aplikace (Google Messages), nebo vyčkat na nějakou aktualizaci, ale tady se spíše obávám, že je to jen velmi agresivní politika, která bude nejspíše podložena i nějakou chybou.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
12 Odpovědi
Řešení
owljacob
Troubleshooter
Možnosti
Trochu se obávám, že to není možné – asi jedině jiná aplikace (Google Messages), nebo vyčkat na nějakou aktualizaci, ale tady se spíše obávám, že je to jen velmi agresivní politika, která bude nejspíše podložena i nějakou chybou.
0 Like
KoumiCZ
Navigator
Možnosti
Otravuje to fakt už hodně dlouho. Očekával bych, že už by to dali dávno do kupy. 🤬
0 Like
owljacob
Troubleshooter
Možnosti
Samsung doporučoval přechod na Google Messages, takže je možné, že už tu aplikaci neudržuje jako dříve.
0 Like
KoumiCZ
Navigator
Možnosti
Až tak? Čekal bych, že bude prosazovat vlastní app. Btw vymazání dat aplikace SMS by pomohlo? Respektive, lze přenést SMS ze Samsung SMS do Google messages?
0 Like
owljacob
Troubleshooter
Možnosti
Pokud otevřete Google Messages, tak by měl být přechod zcela automatický. Pokud by Vám tam něco chybělo, tak vymažte cache a data aplikace Google Messages – mělo by to pomoci.
0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Neco vam poradim. Ulozte si na simkartu "vlastni telefonni cislo"
Je to specialni typ kontaktu (nejde o bezny kontakt), kterym je na simce ulozeno jeji vlastni cislo a aplikace jej z tama umi precist.
Bezny smartphone ale do teto oblasti simky zapisovat neumi. Musite pouzit nejaky stary tlacitkovy telefon (ty to umely vsechny)

Ze mate toto cislo na simce ulozeno poznate v menu O telefonu - viz obr1714748087814.jpg
0 Like
KoumiCZ
Navigator
Možnosti
Mám je tam celou dobu a přesto... Už jsem přešel na Google Zprávy, už pohár trpělivosti přetekl.1714748418231.jpg
JanTar
Helping Hand
Možnosti
Zvláštní, mám S23 a tohle vidím poprvé v životě.
0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Nicmene tak jako tak, RCS je ciste zlo a nejvic paskvilni "standard" v historii mobilnih siti.
0 Like