Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Bezdrátové nabíjení u S23

(Téma vytvořeno: 30-04-2024 07:53 AM)
956 Zobrazení
tsevca
Navigator
Možnosti
Dobrý den, chci koupit bezdrátovou nabíječku pro model S23. Je pravda, že pokud koupím jinou značku než Samsung, bude omezovat výkon nabíjení? Dočetla jsem se to náhodou, když jsem hledala, jak "velkou" mám koupit, ale nenašla jsem nic oficiálního. 
0 Like
7 Odpovědi
Eazy
Big Cheese
Možnosti

Dobrý den, vždy jde o to, jestli výrobce dané nabíječky podporuje protokol nabíjení daného výrobce - v případě Samsungu je to "Fast Wireless Charging" (do 9W) a "Fast Wireless Charging 2.0" (do 15W). Standardní rychlost daná protokolem Qi je 5W (resp. 7,5W).

Samsung sám má v nabídce poměrně dost modelů - upozorním však ještě na jednu věc - pokud je to možné, vždy volte nabíječku včetně adaptéru (a kabelu) v balení. Vyhnete se tak složitému hledání, jaký adaptér pote k nabíjecí podložce připojit...

Galaxy ZFold7 | Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
TommyCZ
Troubleshooter
Možnosti
Vzal mi tady kolega odpověď 👍 věřím že v nabídce od Samsungu si i tak vyberete tu která vám bude vyhovovat.
tsevca
Navigator
Možnosti
Super, děkuji.
Harvis
Navigator
Možnosti
Osobně jsem bezdrát nabíječku měl, ale když jsem cítil jak moc se telefon zahřívá, raději jsem se vrátil zpět ke kabelu.
TommyCZ
Troubleshooter
Možnosti
Dobrý den jestli vám uživatel pomohl poprosím o označení vyřešeno. Děkujeme.
0 Like
tsevca
Navigator
Možnosti
Zapomněla jsem. 👍
Pavel19
Voyager
Možnosti
Nápodobně. Nehledě na to, že ta dlouhá doba nabíjení mě, nevím proč, frustrovala. 😄