Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Nelze se dovolat

(Téma vytvořeno: 04-08-2023 07:43 PM)
1322 Zobrazení
petr93
Journeyman
Možnosti
Zdravím 
cca poslední týden, možná dva, se mi začalo stávat, že jsem nedostupný přitom, když mi někdo volá. Po chvilce (treba 5 minut) přijde sms, že se mi číslo xyz pokoušelo dovolat. 
Signal plný, 5G. 
Dnes vyměněna SIM karta, blbne stále. Není v tom pravidelnost, někdy to funguje bez problémů a x krát se mi lidi dovolají.

Našel jsem podobné téma 2 roky staré pro S21, bez vyřešení. 
Poslední aktualizace 20. července, je to cca doba kdy to začalo zlobit, má někdo podobnou zkušenost? 
Je to na reklamaci zařízení? Galaxy S23 Ultra, fungoval bez problémů cca od května. 

Předem díky. 
0 Like
7 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti
Dobrý den, můžete ještě zkusit zresetovat nastavení sítě, případně provést obnovení do továrního nastavení a pokud to nepomůže, tak asi ta reklamace.
Ještě ale zvažte, jestli se to děje na různých místech nebo jen doma či v práci? Pokud je problém vázaný na nějakou lokalitu, může být problém u operátora.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

petr93
Journeyman
Možnosti
Problém operatora bych asi vyloučil. Dělá to jak doma, tak v práci, kde máme všichni firemni SIM karty u o2 a nikomu jinému to nedělá a ostatní se mi nemůžou dovolat. Jak jsem psal, tak se děje i po výměně SIM.
Dnes jsem zresetoval nastavení sítě(před chvílí), zatím jsem neměl možnost pořádně odzkoušet.
Další možnost bude tedy tovární nastavení, ale do toho se mi úplně nechce (cca 200gb dat v telefonu, zkoušel jsem smart switchem zalohu na ext. HDD - nelze jelikož je ve formatu ntfs a to se telefonu nelibi. Při připojení přes USB do notasu mi smart switch nenabízí možnost zalohy do notasu)

Tenhle dotaz jsem vznesl primárně pro zjištění, zda je problém u více lidí a má v tom prsty ta poslední aktualizace nebo je problém u mého mobilu.
Nikdy jsem (naštěstí) telefon nereklamoval, ale předpokládám, když je to z ofiko prodejny samsungu, tak s tím nebude žádný problém.
0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Dobrý den @petr93,

zkusil bych také možnosti, které popisoval @Libb. Já jen ještě dodám, že jsem poslední týden řešil něco podobného ale s tím, že se mi nemohli lidé dovolat, když jsem měl hovor. Jim to hlásilo obsazovací tón a u mne se nezobrazila žádná informace, že by mi vůbec někdo volal. Nakonec to souviselo se změnou operátora - přechod z T-Mobilu na O2 se zachováním stejného čísla. Musel jsem zavolat na O2, aby mi povolili informaci o dalším hovoru a nehlásilo to obsazovací tón - a bylo to čistě na operátorovi, který to musel povolit. Asi to s tímto přímo nesouvisí, ale jen popisuji situaci, kdy ne vždy musí být chyba na straně telefonu, někdy to je i na straně sítě / operátora.

Pěkný den.

Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
Hezký den, jen pro moji zajímavost, zkoušel vypnout a zpět zapnout tuhle funkci?Screenshot_20230804_210549_Call settings.jpg
0 Like
piters50
Voyager
Možnosti
Hurá. Nejsem sám s tímto problémem na s23 ultra.
Není registrován v síti.
U mne i několikrát denně, při zapnuté WiFi častěji než když nechám WiFi vypnuto.
Žádné upozornění že nemáte Sim registrovanou. Telefon nedostupný pro volající.
Uvidím co na to reklamace, dělá to od koupě, operátor prý nemá žádné jiné hlášení o problémech na tomto telefonu. Hurá, nejsem sám.
Jinak 5G špatně drží, preferuje častěji LTE, a dokonce jsem často i na EDGE.
0 Like
piters50
Voyager
Možnosti
Update srpen a aktualizace na s23 ultra. Po srpnové aktualizaci do této chvíle se problém prozatím neopakoval.
Týden jsem měl v telefonu i dvě Sim jestli se odpojí a po aktualizaci jedna Sim a drží. U foldu 5 od Novoty žádný problém s odpojovanim od operátora.
Tak snad už to bude ok.
0 Like
zlingo
First Poster
Možnosti
Mám stejný problém. Lidé se mi nedovolují, potom přijde SMS. Kamarád dnes přišel na návštěvu. Říkal, že mi volal a byl jsem nedostupný. Zavolal mi a stále jsem byl nedostupný. Až když jsem telefon vzal do ruky, odemknul a zamknul, potom se mi dovolal. Tenhle problém mám asi tři měsíce.
0 Like