Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Nákup z produkce EU

(Téma vytvořeno: 07-03-2023 02:25 PM)
5950 Zobrazení
richardpucan
Voyager
Možnosti
Ahojte,
má někdo zkušenosti s nákupem S23U provedení EU u českých e-shopů, příklad Mironet?
Děkuji vám za odpověď. 

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti
Dobrý den, na téma mobilů z šedého dovozu jsem psal před časem článek: https://eu.community.samsung.com/t5/samsung-lounge/v%C5%A1e-co-v%C3%A1s-zaj%C3%ADmalo-o-koupi-telefo...

Na druhou stranu Mironet je ověřený obchod a sám jsem tam jednou telefon koupil, protože daný model (S7) nebyl už jinde k sehnání. V Mironetu kupuju často věci k počítačům a nikdy s ničím nebyl problém.
Ovšem také doporučuju spíše oficiální českou distribuci.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
Vsil
Helping Hand
Možnosti
Zdravím, určitě bych se vyhnul EU distribuci, už raději koupím u operátora. Snad již na řadě S23 nejsou úpravy operátorů. Poslední v ČR byla na S22, ale to mělo jen O2 pro své telefony.
Edit. Řada S23 od O2 bude pravděpodobně brandovaná, přehlédl jsem se v seznamu.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

10 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @richardpucan
Co Vám budu říkat, cz distribuce je cz distribuce. Ale co se týče Vašeho dotazu na Mironet, tak kolega z práce tam své telefony nakupuje pravidelně (právě z důvodu nižších cen) a nevadí mu, že telefon vyreklamuje jen tam a že můžou být aktualizace v rozdílných časech (i když teď už by to tak nemělo být). Pokud to ani Vám nevadí, tak by nákup neměl být problém. Ale samozřejmě doporučuji cz distribuci.
Více informací najdete také v odkaze níže.
https://eu.community.samsung.com/t5/samsung-lounge/vše-co-vás-zajímalo-o-koupi-telefonu-z-ciziny-ale...

richardpucan
Voyager
Možnosti
Děkuji vám za odpověď.
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti
Dobrý den, na téma mobilů z šedého dovozu jsem psal před časem článek: https://eu.community.samsung.com/t5/samsung-lounge/v%C5%A1e-co-v%C3%A1s-zaj%C3%ADmalo-o-koupi-telefo...

Na druhou stranu Mironet je ověřený obchod a sám jsem tam jednou telefon koupil, protože daný model (S7) nebyl už jinde k sehnání. V Mironetu kupuju často věci k počítačům a nikdy s ničím nebyl problém.
Ovšem také doporučuju spíše oficiální českou distribuci.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Řešení
Vsil
Helping Hand
Možnosti
Zdravím, určitě bych se vyhnul EU distribuci, už raději koupím u operátora. Snad již na řadě S23 nejsou úpravy operátorů. Poslední v ČR byla na S22, ale to mělo jen O2 pro své telefony.
Edit. Řada S23 od O2 bude pravděpodobně brandovaná, přehlédl jsem se v seznamu.
Pavel19
Voyager
Možnosti
Pokud by nebyla akce na CZ distribuci, tak sám koupím taky na Mironetu. Ceny jsou znatelně nižší. Historicky jsem měl asi 1 mobil z EU distribuce (tenkrát ještě hloupý). Telefon jsem reklamoval přímo v obchodě. Jednou jsem kupoval také Samsung hodinky, údajně PL distribuce, pravděpodobně od někoho, kdo nakoupil od operátora za body a prodal prodejci v ČR.
Výrobek by měl být stejný, jen ta případná reklamace je složitější.
Např. před Vánoci jsem kupoval Samsung tablet přímo na Slovensku, ale spoléhám na mezinárodní záruku Samsung, protože to byl eshop Samsung.
richardpucan
Voyager
Možnosti
Děkuji vám za odpověď
0 Like
richardpucan
Voyager
Možnosti
Děkuji, váš článek je perfektně koncipován. EU se vyhnu velkým obloukem.
Bohužel jsem si objednaný telefon u Samsungu nevyzvedl včas.
Tudíž akce dvojnásobek paměti padl.
0 Like
bone21121
First Poster
Možnosti
EU distribuce je špatná třeba,že se nedá zařízení pojistit se Samsung Care
0 Like
davidmar
First Poster
Možnosti

Zdravim, jak je to  se srotovnym na EU verze? Ma clovek s EU verzi ohledne vykupu stareho telefonu a bonusu smulu nebo ne? V podminkach Samsungu CZ je zminka ze vykup prijimaji jen verze z oficialni ceske distribuce.

0 Like