Ahoj, odpovím pouze na tu první otázku, na druhou vám odpoví ostatní, já dostávám oznámení od YT párkrát za pár hodin, zvuk jsem si nastavil, a nevadí mi to.
Téma a odpověď pro mě :D.
Teď odpověď k té první otázce:Bohužel ne, jak jinak u YT. Mě to taky štve a otravuje i když jsem si na to zvykl, když se to navíc pořád pouští v 480p, po nějaké chvilce se to přepne na vyšší rozlišení pokud dám video na celou obrazovku, ale jinak je video stále přehrávané v 480p. Mě štve už několik měsíců bug který se podruhé, potřetí vrátil(už několik bugů se v mobilním nebo webovém YT několikrát vrátilo), a to je delší čekání, než se zvýší kvalita videa. Dřív se to buď zastavilo, načítalo a poté to běželo dál, nebo pár sekund nic, a pak se rozlišení zvýšilo. Teď čekám déle a někdy se stane, že když se posunu trochu zpátky, nebo se vrátím na start videa, z nějakýho důvodu to běží v původním horším rozlišení 480p. Když vyberu kvalitu videa, ukáže se bílé okno že 1080p bude pro aktuální video platit(i když se dříve několikrát neukázalo, a dodnes je rozbité, neukáže se pokud uživatel neposune přehrávač videa trochu dolů), ale nic, a v tabulce kde je nastavení videa se ukazuje buď stále aktuální rozlišení, nebo vyšší které se ale neaplikovalo. Je to Samsung fórum, ale chtěl jsem k tomu taky něco říct, když už se ptáte, a možná i kvůli spolupráci mezi Googlem a Samsungem. Doufám že jste pochopili můj popis chyby výběru kvality videa, který nefunguje na 100%. Snad odpověď pomohla, přeji hezký večer.