Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Ikona 5G

(Téma vytvořeno: 07-05-2023 03:08 PM)
952 Zobrazení
Hickman
Apprentice
Možnosti
Zdravím, ve stavovém řádku se začala zobrazovat tato ikona 5G. Je to samostatný symbol 5G bez rámečku nebo rámečku s vyplněným pozadím. Zobrazuje se v síti Vodafone. Na Samsungu jsem význam nenašel. Ví někdo o co se jedná? Díky.

image

Na Samsungu je pouze tohle:

image

0 Like
6 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Hickman
jelikož se to týká sítě Vodafone, hledal bych tam, případně je kontaktovat a na přesný rozdíl ikon se zeptat. Osobně Vodafone bohužel nemám. Ale koukám na váš screen a částečné vysvětlení tam máte.

0 Like
Hickman
Apprentice
Možnosti
Díky, už jsem to zkoušel na prodejně a nemají o tom ani páru. Všechny ikony prý znamenají totéž, jen to má každý operátor jinak. Proč se se ale v jejich sítí zobrazují všechny tři zmíněné ikony už pan odpověď neměl.

Podpora pro ty symboly musí být v systému. Zapínají se podle nějakých parametrů. A to by měl vědět někdo od Samsungu.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
No vidíte, já myslel, že to je podle barvy lišty aplikace.
Možná nevíte, že 5G se umí přenášet i v sítích LTE, kdy protokol je jakoby 5G, ale interně to je přes 4G. Ze začátku to jinak ani nebylo.
Víc by k tomu asi uměl říct @proLama

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Hickman
Apprentice
Možnosti
Ano, náš specifický trh je pro operátory vyloženě rájem k implementaci různých technologických aproximací a úpravám standardů tak, aby zákazníkovi přinesly co nejnižší kompatibilitu. Jinak by to byla nuda.
Každopádně Vodafone provedl v síti nějaké změny a ikona to indikuje. Škodě, že Samsung má svůj seznam neúplný.
0 Like
mobil-man
Helping Hand
Možnosti
U Vodafone mám 5g taky takto. U t mobile je 5g v rámečku. Download u vdf 180 mbit, u t mobile 80, tak mě to nějak netrápí.
0 Like
PetrV
Troubleshooter
Možnosti
Ano, ikona se mění i u T-Mobile , dle mého, kde je pomalejší internet ale stále se tváří jako 5G ,je ikona světlá
S25 ultra 512GB
0 Like