Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy S23 FE a One UI 7.0 III

(Téma vytvořeno: 19-01-2025 01:37 PM)
857 Zobrazení
Fidla1095
Helping Hand
Možnosti
Většina telefonů, které mají podporu One UI 7.0 nedostala zatím lednovou aktualizaci zabezpečení a myslím si, že je to proto, protože po ukončení aukce Galaxy Unpacked ve čtvrtek 23.1.2025 začnou dostávat One UI 7.0. Příkladem je můj telefon Galaxy S23 FE, který standarně dostává aktualizaci zabezpečení po 10. dni v měsíci a v lednu zatím nic. Proč by jinak to nedostal?

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Fidla1095
pravděpodobně to bude opravdu zapříčiněno tím, že se chystá update na One UI 7.0. Samsung pravděpodobně dává veškeré své "síly" do pokud možno bezproblémového chodu následujících velkých updatů. Nikde ale není psáno, že Váš model obdrží nové One UI chvíli po představení nových modelů. Očekával bych to na S23FE později.

Pomohla tato odpověď? Click na "OZNAČIT JAKO ŘEŠENÍ" nás potěší 🙂

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
16 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Fidla1095
pravděpodobně to bude opravdu zapříčiněno tím, že se chystá update na One UI 7.0. Samsung pravděpodobně dává veškeré své "síly" do pokud možno bezproblémového chodu následujících velkých updatů. Nikde ale není psáno, že Váš model obdrží nové One UI chvíli po představení nových modelů. Očekával bych to na S23FE později.

Pomohla tato odpověď? Click na "OZNAČIT JAKO ŘEŠENÍ" nás potěší 🙂
0 Like
FiloV
Explorer
Možnosti
Ani ja som ešte nedostal stále čakám..... bud ešte dorazí alebo ozaj už príde one ui 7.0 ..... uvidíme a to mam s24 ultra
0 Like
Janči27
Voyager
Možnosti
Ani A55 5G este nedostala januarovy update 2025
0 Like
stanlly
Pioneer
Možnosti

Screenshot_20250116_041816_Software update.jpg

S23...3 dny zpátky 🙂 

Members_6iMFln6
Pathfinder
Možnosti

U mne na S23+ proběhla lednová 2025 cca. před týdnem - vyhledal jsem ručně v "Nastavení"/ "Aktualizace software"- proběhla bez problému.

0 Like
masewebs
Journeyman
Možnosti
Moja s23 dostala cca 5 sni dozadu update na januar. S24 ultra este nema, tam to vidim realnejsie s tym oneui 7 🙂
0 Like
PetrV
Hotshot
Možnosti
S23 ultra , lednová aktualizace vyšla minulý týden 😉
S25 ultra 512GB
0 Like
Daznael
Pathfinder
Možnosti
Vzhledem k tomu, že S23 dostala update a S24 ne bych si tipnul, že S24 dostane OneUI7 už koncem ledna a S23 jako starší model potom v únoru
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Já lednovou aktualizaci na S23U mám 😉